OBRAT / Iznenadna amnezija: više ne zna tko ga je pred kafićem u Splitu dva puta ubo nožem u prsa

Image

Braća Sandro i Ante F. iz Splita te Duje P. iz Kaštela optuženi su za sudjelovanje u tučnjavi u kolovozu 2016. godine

29.5.2017.
10:12
VOYO logo

Optužnica Općinskog državnog odvjetništva Split tereti ih da su se na parkiralištu ispred caffe bara Totem sukobili s Matom i Jakovom M. U trenutku kada je na mjesto sukoba došao Mario M., nasrnuli su na njega, udarali su ga šakama i nogama po glavi i tijelu te je dva puta uboden nožem u desnu stranu prsa, piše Slobodna Dalmacija.

Policija je prvo protiv Ante F. podnijela kaznenu prijavu zbog ubojstva u pokušaju, a ostala su dvojica bila odmah prijavljena za sudjelovanje u tučnjavi.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, cijeli slučaj doživio je obrat nakon što je Mario M. povukao iskaz koji je dao. Nakon toga istragom ŽDO-a Split nije prikupljeno dovoljno čvrstih dokaza da bi se teretilo Antu za pokušaj ubojstva te je zato cijeli predmet spušten na “općinsku razinu”.

I braća ranjenog Maria M. u svom su iskazu naveli da nisu “bili u mogućnosti vidjeti obračun okrivljenika sa njihovim bratom koji bi ove prigode bio teško tjelesno ozlijeđen, a iz razloga jer su napustili lice mjesta, odnosno pobjegli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozlijeđeni Mario je, pak, u izmijenjenom iskazu naveo da ga je više osoba tuklo nogama i rukama te da ne zna kako je zadobio teške ozljede nožem niti je vidio onoga tko je to napravio. Kazao je i da ne želi da nitko nevin ode u zatvor pa zato ne želi da se Antu F. kazneno goni, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo