napao starije susjede / Izudarao ih batom za meso: Preminula druga žrtva brutalnog zločina u Solinu

Image
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL

Nad njihovim susjedom Lukom Juretićem (24), osumnjičenim za teško ubojstvo i pokušaj teškog ubojstva u tijeku je psihijatrijsko vještačenje

27.4.2019.
9:29
Miranda Cikotić/PIXSELL
VOYO logo

Nepuna tri mjeseca nakon napada u Solinu, u kojem joj je ubijen suprug Vicenco Uvodić (92), preminula je Senka Uvodić (87) koja je te noći zadobila teške ozljede zbog kojih je bila u bolnici duže vremena, javlja Slobodna Dalmacija.

Nad njihovim susjedom Lukom Juretićem (24), osumnjičenim za teško ubojstvo i pokušaj teškog ubojstva u tijeku je psihijatrijsko vještačenje koje provodi tim od tri stručnjaka iz KBC Split koji na razgovor s njim dolaze na splitske Bilice gdje se nalazi u istražnom zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče ostalih dokaza istraga je takoreći gotova, čeka se samo nalaz i mišljenje vještaka psihijatara i psihologa iz splitske bolnice. Provedena su sva ostala vještačenja među kojima su se pokazala najbitnija ona bioloških tragova i traseološko jer su povezali osumnjičenika s mjestom zločina.

Podsjetimo, osumnjičeni je pokucao na vrata svojih susjeda i navodno zatražio brašno za palačinke. Čim je susjeda otvorila vrata, pomahnitali mladić počeo ju je udarati tupim predmetom, najvjerojatnije batom za mesom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je nesretna žena pala, produžio je u dnevni boravak i po glavi izudarao njezinog supruga, koji je ostao na mjestu mrtav. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo