OSUĐEN NA 40 GODINA / 'Ja bih ga najradije poslala na električnu stolicu': bivša supruga zadarskog Fritzla progovorila o zlostavljanju

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstockphotos.com

Zadarski Fritzl svoju je najstariju kćerku počeo silovati u dobi od 12 godina i nije prestao sve do prošle godine kada je odveden u istražni zatvor, a njoj je bilo 27 godina. 51-godišnjak ju je u tom razdoblju silovao više od 1500 puta

30.9.2017.
11:40
Ilustracija/Thinkstockphotos.com
VOYO logo

"Kad sam čula presudu, osjetila sam olakšanje. Bila sam zadovoljna, sretna. Trebao je dobiti i više. Ja bih ga najradije poslala na električnu stolicu", rekla je supruga 51-godišnjeg Zadaranina koji je u četvrtak na Županijskom sudu u Zadru osuđen na 40 godina zatvora zbog dugogodišnjeg silovanja rođene kćerke s kojom je dobio i dijete te psihičkog i fizičkog maltretiranja šestero djece i supruge, piše Zadarski.hr.

Zadarski Fritzl svoju je najstariju kćerku počeo silovati u dobi od 12 godina i nije prestao sve do prošle godine kada je odveden u istražni zatvor, a njoj je bilo 27 godina. 51-godišnjak ju je u tom razdoblju silovao više od 1500 puta, što je sve opisano u obrazloženju presude suca Borisa Radmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žena zlostavljača rekla je novinarima Zadarskog.hr kako se od 51-godišnjaka razvela u siječnju ove godine nakon 28 godina braka te da je zahtjev za razvod podnijela nakon njegovog privođenja krajem srpnja prošle godine. 

"Mi smo sada normalna obitelj. Od kada njega nema, mirnije se živi. Sad i djeca žive normalnije nego ikad prije. Žive onako kako su oduvijek trebala živjeti u jednoj normalnoj obitelji. Svi su već punoljetni i polagano izgrađuju svoje živote. Živimo skromno, ali mirno, blagoslovljeno. Ja sam uvijek bila sretna s malim stvarima, a mi sad imamo upravo to: mir u kući", ispričala je Zadranka za Zadarski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo