UBIO STARICU I POSINKA / Još nije pronađen ubojica sa Struga: Ovo su najpoznatija nerazriješena ubojstva u Zagrebu!

Susjedstvom se proširio glas kako je iz kuće ubijenih odneseno oko 10 tisuća kuna

27.11.2018.
7:00
VOYO logo

Teško pokretna starica i njezin posinak s posebnim potrebama brutalno su ubijeni u trošnoj kući na Strugama.

No, nešto je istražiteljima bilo sumnjivo, pa su i sinoć detaljno pregledavali i ulaz do onoga ubijenih ljudi. Ulaz njihova rođaka koji je već služio zatvorsku kaznu zbog razbojstva. 

No, u susjedstvu nitko ne može vjerovati da bi mogao nauditi svojoj obitelji. Mladen, koji je još u šoku, više ne može slušati o svim mogućim opcijama zbog kojih bi netko ubio njegove susjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz kuće odneseno 10 tisuća kuna

"O tome nisam ni razmišljao, da bi bile neke zavjere. Ne znam razlog zbog čega se to dogodilo. Normalno da nije normalna situcija, ali sad da me neki strah, nije", rekao je susjed ubijenih Mladen. 

Susjedstvom se proširio glas kako je iz kuće ubijenih odneseno oko 10 tisuća kuna koji su tu bili za slučaj potrebe, no priča je mnogo, a potvrđenih informacija jako malo. Jedna susjeda koja ubijene zna već nekoliko desetljeća, rekla nam je kako joj je ubijena susjeda rekla da ima nešto ušteđenog novca, ali da ga nikad nije držala u samoj kući. već na bankovnom računu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 2014. do danas samo tri nerazjašnjena teška ubojstva

Vjeruje se da će se ubojica brzo pronaći jer jako je malo teških ubojstava dosad ostalo nerazjašnjeno. Od 2014. godine do danas ostala su samo tri nerazjašnjena teška ubojstva. Posljednja dva su ova sa zagrebačkih Struga, a ono zadnje nerazjašnjeno prije njih dogodilo se još 2015. godine. Bio je to slučaj kojega javnost još uvijek jako dobro pamti.

3. svibnja 2015. četiri su napadača, dva u autu i dva na motoru, u Sesvetama presrela i izrešetala mafijaša Vinka Žuljevića Klicu. Policija je objavila fotorobot potencijalnog ubojice, kao i fotografiju čovjeka koji bi mogao imati vrijedne informacije. No, ni milijun kuna nagrade koju je obitelj ubijenog obećala onome tko da vrijedne informacije, nije pomogla. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, i prije 2014., dogodilo se nekoliko šokantnih ubojstava čiji su počinitelji još uvijek na slobodi. 6. prosinca 2013. godine nemaskirani muškarac pred kućom na Žutom Bregu u zagrebačkoj Dubravi ustrijelio je dvije sestre i teško ranio supruga jednog od njih. Ubojica je pobjegao, a ni fotorobot ni nagrada od 50.000 kuna nisu bili dovoljni.

Ubojica Hrvoja Turibaka nikad nije pronađen

Još se traži i ubojica studenta Hrvoja Turibaka, ubijenog nožem u srpnju 2012. godine u stanu u Španskom  u kojem je živio s bratom i roditeljima. Čak je na kratko bio uhićen i njegov brat, ali je zbog novih dokaza pušten i riječ je o još jednom hladnom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da o dvostrukom ubojstvu na Strugama nije moguće dobiti nikakvu službenu informaciju, a ne traži se niti pomoć građana, stanovnici se nadaju da će već sutra znati tko je to ubio njihove susjede. 

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo