AGONIJI NEMA KRAJA / Još se ne zna gdje i kada će ubijeni Denis biti pokopan

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Otac i majka su iza rešetaka, otac je u zatvoru u Bosni i Hercegovini, a majka u pulskom Okružnom zatvoru, tako da čini se dječakov pogreb morat će rješavati nadležne institucije.

29.5.2017.
14:40
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Državno odvjetništvo u Puli donijelo rješenje o provođenju istrage protiv Chiare Pašić Rojnić i 14-godišnjakinje zbog ubojstva Chiarina trogodišnjeg sinčića Denisa, nakon obdukcije čekaju se još i nalazi toksikološke analize, piše Glas Istre.

I otac i majka su iza rešetaka, otac je u zatvoru u Bosni i Hercegovini, a majka u pulskom Okružnom zatvoru, tako da čini se dječakov pogreb morat će rješavati nadležne institucije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teta s očeve strane, koja živi u BiH, izjavila je medijima  da će brigu o tome preuzeti rodbina po očevoj liniji te da će Denis biti pokopan u BiH. Ako će to usitinu biti tako, prije toga prema međudržavnim protokolima moraju biti izdane sve suglasnosti i potvrde kako bi se dječakovo tijelo moglo prevesti preko granice u susjednu državu.

Zasad nije poznat termin pogreba, kao ni točno mjesto, a isto tako hoće li odlazak na pogreb odobriti njegovom ocu, piše Glas Istre

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo