Novi detalji ubojstva na Zrću / Kamere snimile ubojicu? Višeg je rasta, tamnije puti i polugol se skriva negdje na otoku

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Na ispitivanje u policiji privedeno više osoba povezanih s ovim događajem

27.6.2018.
11:20
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo
Image

Na plaži Zrće ubijen britanski državljanin

Image

Na plaži Zrće ubijen britanski državljanin

U Novalji je u srijedu ubijen mladi državljanin Velike Britanije, počinitelj zasad nije poznat. Tijelo Engleza, prema neslužbenim informacijama, pronađeno je na plaži Zrće ispred kluba Kalypso, a prema prvim informacijama Englez je ubijen hladnim oružjem.

Policija je po završetku očevida izvijestila da je ispred noćnog kluba na plaži Zrće na otoku Pagu u srijedu rano ujutro napadnuto je više stranih državljana od kojih je jedan ubijen, 26-godišnji državljanin Velike Britanije, a još su dva ozlijeđena, dok se u policijskim prostorijama trenutno nalazi više osoba povezanih s ovim događajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznaju 24 sata iz izvora iz policije, ubojice su snimile nadzorne kamere i navodno je još na otoku. Kako piše ovaj portal izvori bliski istrazi otkrili su kako je ubojica još na otoku te da se policija nada kako će ga tamo i uhititi.

>> Novi detalji o užasu na Zrću: Ubojica je još na otoku, policija se nada kako će ga tamo i uhititi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubojicu su snimile nadzorne kamere i vjerojatno je riječ o britanskom državljaninu. U vrijeme sukoba i ubojstva bio je polugol, odjeven samo u kupaće bermude, a na nogama je imao tenisice. Višeg je rasta, tamnije boje lica, crne kratke kose. Po izgledu je moguće kako je riječ o mlađem muškarcu, oko 25 godina.

"Ja sam došao jutros u 7 sati i rekli su mi da izađem van. Ono što sam čuo je da je ubijen tamnoputi muškarac, no ne mogu vam to sa sigurnošću potvrditi. Bilo je jako puno krvi, a s ubijenim je bio i još jedan muškarac, navodno isto tamnoput, koji je pobjegao u toalet nakon što je vidio što mu se dogodilo prijatelju. Siguran sam da ima svjedoka jer je u to vrijeme bilo puno ljudi tamo, a sve se dogodilo ispred fast fooda. Policija je, koliko čujem, odnijela tijelo, i traga za nožem s kojim je mladić ubijen", rekao je jedan muškarac koji se nalazio u blizini mjesta na kojem se dogodilo ubojstvo za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno otvoreni Stožer za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone 2018. priopćio je kako policajci iz PU ličko-senjske, u suradnji s Ravnateljstvom policije i PU zadarskom, provode kriminalističko istraživanje ubojstva 26-godišnjeg državljanina Velike Britanije, koje se dogodilo u ranim jutarnjim satima ispred noćnog kluba na Zrću kod Novalje. Prema dostupnim informacijama, oko 5,30 sati ispred kluba je napadnuto više stranih državljana, od kojih je jedan usmrćen, a još dva su ozlijeđena.

"U ovom trenutku u službenim prostorijama policije nalazi se više osoba povezanih s ovim događajem, a u tijeku je intenzivno kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja", zaključuju u Stožeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ličko-senjska policija ranije je izvijestila da je u Novalji ubijen mladi državljanin Velike Britanije, da počinitelj zasad nije poznat, te da policija provodi očevid kojim rukovodi Županijsko državno odvjetništvo iz Zadra.

Potraga za ubojicom još traje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek nije poznato je li policija uhitila ubojicu. Jake policijske snage raspoređene su po šumi uz klub Kalypso. Pretpostavlja se da je potraga za ubojicom u tijeku. 

"Priča se da je jedan ubijen, a da je drugi teško ozlijeđen i hospitaliziran, odnosno da je porezan ispod vrata. Navodno je i još jedan ozlijeđen, no još uvijek nitko sa sigurnošću ne govori koliko je zapravo ozlijeđenih i zašto se to sve dogodilo", kazao je za Večernji list jedan od djelatnika koji je došao jutros u smjenu na posao u jedan od klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Područje oko kluba ispred kojeg se dogodilo ubojstvo ogradila je policija i zabranila pristup novinarima.

Prema riječima glasnogovornice PU ličko-senjske Maje Brozičević, policiji je poznat identitet žrtve, radi se o mlađem punoljetnom muškarcu, međutim, zbog interesa istrage za sada ne iznose podatke o dobi ili druge podatke o identitetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo