brzo ga pronašli / Kaos na cesti! Policija ga zaustavila pa vozač kroz prozor bacao pakete. U jednom su bile 32 'bjanko' potvrde za cijepljenje

Image
Foto: Milan Šabić/Pixsell

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 22-godišnji Slovenac će biti tijekom današnjeg dana predan pritvorskom nadzorniku

27.2.2022.
11:19
Milan Šabić/Pixsell
VOYO logo

Policajci Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske su u petak oko 20.40 sati na jugozapadnoj obilaznici u Varaždinu u kontroli prometa zaustavili osobno vozilo slovenskih registarskih oznaka. U trenutku zaustavljanja vozila, vozač je kroz prozor izbacio platnenu vrećicu, te jedan PVC paket u obliku cigle, te se ubrzano vozilom dao u bijeg. 

Image
u mjestu kistanje /

Strašna nesreća kod Šibenika: U sudaru poginuli mladići od 23 i 24 godine, još jedan je teško ozlijeđen

Image
u mjestu kistanje /

Strašna nesreća kod Šibenika: U sudaru poginuli mladići od 23 i 24 godine, još jedan je teško ozlijeđen

Na mjestu odbacivanja policijski službenici su osigurali mjesto događaja i obavili očevid, dok su drugi policijski službenici odmah krenuli u potjeru za odbjeglim vozačem. Očevidom na mjestu događaja je utvrđeno kako je odbačena jedna platnena vrećica u kojoj je bilo 964 grama marihuane i dvije papirnate omotnice sa sadržajem ukupno 32 bjanko potvrde o cijepljenju cjepivom „Astra Zeneca“, te jedan PVC paket u obliku cigle ispunjen marihuanom težine 1042 grama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici su na jednom parkiralištu u Varaždinu zatekli vozilo koje se dalo u bijeg, a u kojem se nalazio vozač koji je vozilom bježao policiji, priopćili su iz policije. Provjerom je utvrđeno kako se radi o slovenskom državljaninu starosti 22 godine koji je neprijavljeno boravio u Varaždinu. 

Mladić je priveden po policijskim službenicima u prostorije policije gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i promet drogama. Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu policijski službenici pretražili su osobno vozilo i stan kojim se koristi osumnjičeni u Varaždinu, kojom prilikom su pronašli novac u iznosu od 450 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 22-godišnji Slovenac će biti tijekom današnjeg dana predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo