Mlada sama do oltara / Kaos na svadbi: Šef lokalne Hvidre pljusnuo bivšu ženu na kćerkinom vjenčanju pa završio na policiji

Image
Foto: Ilustracija/Jurica Galoić/PIXSELL
Image
Foto: Ilustracija/Jurica Galoić/PIXSELL

Prijatelji tvrde kako je 'udarac zapravo bio šamar zbog kojeg je uvrijeđena supruga podigla veliku prašinu'

29.4.2019.
11:08
Ilustracija/Jurica Galoić/PIXSELL
VOYO logo

Zoran Marunček (56), u subotu oko 15 sati završio je u pritvoru Policijske uprave vukovarsko-srijemske, kamo su ga odvezli na triježnjenje zbog obiteljskog nasilja.

arunček je inače predsjednik Udruge veterana 5. Gardijske brigade Sokolovi iz Vinkovaca i predsjednik Hvidre Vinkovci, 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident se dogodio na dan kada mu se kćer udavala. U kući Marunčekovih okupljali su se gosti. Oko 15 sati, neslužbeno doznaju 24 sata, Zoran i njegova supruga su se prvo posvađali, a potom i potukli. Kako navodi policija, koja je na događaj došla po pozivu treće osobe, Marunček je imao 1,7 promila alkohola u krvi i zbog toga što je pijan udario suprugu, odveli su ga u postaju.

"Uhićeni muškarac zadržan je u postaji do otrežnjenja, nakon čega će biti ispitan, a protiv njega će biti podnesena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za nasilje u obitelji", kratko su priopćili u policiji dodajući kako im nije poznato je li supruga Marunček zatražila liječničku pomoć nakon što ju je muž udario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prijatelji obitelji tvrde kako je 'udarac zapravo bio šamar zbog kojeg je uvrijeđena supruga podigla veliku prašinu ne mareći za kćerinu svadbenu proslavu'.

Supružnici Marunček već godinama ne žive zajedno i gospođa Marunček tog je dana samo došla kćeri na vjenčanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šokirani smo događajem jer Zoran apsolutno nikad nije ni agresivan ni nasilan. Totalno je suprotno. Znamo da ima neriješene odnose sa ženom, ali to je između njih. On nikad ni ne pije. Vjerojatno si je kod kćeri na svadbi dao malo oduška, pa ga je previše uzelo. Uglavnom, strašno je što je zbog gluposti kći ostala bez očeve pratnje do oltara na svom vjenčanju i što joj otac na kraju uopće nije bio na svečanoj večeri nego iza rešetaka u policiji.

Svi su svatovi bili ogorčeni jer je Zoran dobar otac, koji se i brinuo o djeci", kažu Zoranovi suborci, od kojih su neki bili među svatovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo