obiteljsko nasilje / Kaos na Ugljanu: 'Iscijepao' namještaj u kući ženinog ljubavnika, a onda ju izudarao drškom sjekire

Image
Foto: Shutterstock

Sudac istrage odredio mu je istražni zatvor

27.2.2020.
18:59
Shutterstock
VOYO logo

Zbog "vitlanja" sjekirom u obiteljskoj kući na otoku Ugljanu, Općinsko državno odvjetništvo u Zadru (ODO) u četvrtak je ispitalo 49-godišnjeg muškarca zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji osnovana sumnja da je 49-godišnjak 21. veljače sjekirom "iscijepao" namještaj u kući muškarca, a potom je i suprugu fizički napao izudaravši je drškom sjekire po glavi. Zadarski.hr neslužbeno doznaje da je 49-godišnjak suprug žene koja sada živi s drugim čovjekom.

Kako se sumnja, najprije je došao do ulaznih vrata kuće na otoku Ugljanu te ih nasilno otvorio pomoću sjekire. Nakon što je ušao u kuću, uz prijetnje je fizički napao muškarca, a potom je u dnevnom boravku kuće sjekirom udarao po televizoru, glazbenoj liniji i stolu te otišao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U popodnevnim satima se vratio u istu kuću gdje je zatekao svoju suprugu i s ciljem da kod nje izazove strah, fizički ju je napao udarajući je drškom sjekire po glavi i uz prijetnje joj uzeo ključeve zajedničke kuće, kod nje izazvavši osjećaje straha i ugroženosti.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv muškarca zbog opasnosti od ponavljanja djela te opasnosti od utjecaja na svjedoke što je sudac istrage prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo