'BILA JE NA NJEMU!' / Kaotična pijanka: Zagrepčanka zatekla svog muža i njegovu sestričnu u klinču. Uslijedio je rusvaj

Image
Foto: Profimedia/Ilustracija

Premda je dvojac tvrdio kako između njih nije bilo ništa, sud je ipak povjerovao njegovoj supruzi jer je bila manje pijana od njih

13.7.2022.
8:32
Profimedia/Ilustracija
VOYO logo

Tri osobe zaradili su svatko pojedinačno sudsku kaznu od 1300 kuna zbog događaja koji se odvio u stanu na zagrebačkom području u svibnju ove godine.

Kako piše Danica.hr, 41-godišnja žena zatekla je, nakon što su se napili, svog 37-godišnjeg supruga i njegovu sestričnu u intimnom odnosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Negdje pred jutro muškarac i njegova sestrična otišli su spavati, a supruga je još ostala pospremiti stan. No, kad je oko 11.50 sati ušla u spavaću sobu, zatekla je ženu na njezinom mužu.

"Vidjela sam ju na svom suprugu i pitala što to radite. Znam da sam glasno vikala i potom se sukobila s njima", ispričala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema presudi, svog supruga je "grebala po licu i udarala po glavi, a i njegovu sestričnu je udarila po licu, dakle, tjelesnim nasiljem se nasilnički ponašala u obitelji prema suprugu i njegovoj sestrični".

Preljubnici joj nisu ostali dužni te su je naguravali, a sestrična ju je udarala po glavi i tijelu. Muškarac je svjedočio kako je odmah nazvao policiju. Premda je dvojac tvrdio kako između njih nije bilo ništa, sud je ipak povjerovao njegovoj supruzi jer je bila manje pijana od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svo troje su proglašeni krivima, a presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti, piše Danica.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo