OKO 70.000 KUNA ŠTETE / Kazneno prijavljen nasilnik koji je demolirao autobus u Solinu

Image
Foto: Screnshot Facebook/Blackout party Split

Uništavao je autobus dok nije opazio policajce koji su ga spriječili u bijegu

1.3.2019.
13:33
Screnshot Facebook/Blackout party Split
VOYO logo

Zbog nasilničkog ponašanja i oštećenja tuđe stvari, splitska policija kazneno je prijavila 28-godišnjaka koji je u nedjelju rano ujutro u Solinu demolirao autobus javnog prijevozna nanijevši tvrtki Promet štetu od oko 70.000 kuna.

U policiji su rekli da su nakon završenog kriminalističkog istraživanja, koje je započelo tek nakon što je nasilni muškarac otpušten s Odjela psihijatrije splitske bolnice, izgrednika predali policijskom nadzorniku te će sada o njegovoj slobodi odlučivati sudac istrage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sumnjiče ga da je u nedjelju, oko 6,30 sati na području Solina, u Salonitanskoj ulici istrčao ispred autobusa javnog gradskog prijevoza, a nakon što je vozač zaustavio autobus 28-godišnjak je istrgnuo brisač kojim je razbio više stakala, udarajući po vanjskom dijelu autobusa. 

Nakon toga je nogom razbio staklo na prednjim vratima i ušao u autobus kojega je pokušao pokrenuti, ali nije uspio. Potom je izašao van i otrgnuo dio branika s autobusa i nastavio ga uništavati dok nije opazio policajce koji su ga spriječili u bijegu i savladali ga, kažu su u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo