Na autocesti A1 / Kod odmorišta Prukljan: Kujica Aria u autu otkrila heroin, kokain i marihuanu

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Aria je imala pozitivnu reakciju na drogu u vozilu

16.10.2019.
12:12
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

U Odjelu kriminaliteta droga, Službe kriminalističke policije, je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Postupajući po ranije prikupljenim operativnim saznanjima, u utorak oko 6.20 sati na autocesti A1, u blizini odmorišta Prukljan, je zaustavljen osobni automobil Mercedes, krapinskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao osumnjičeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nad njim je obavljen pregled, pri čemu je negirao posjed droge. Radi pregleda vozila osumnjičeni je s vozilom prepraćen u krug Policijske uprave, gdje je uz pomoć službenog psa za detekciju droga, Arie, obavljen pregled vozila. Aria je imala pozitivnu reakciju na drogu u vozilu.

Temeljem toga je po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, uz korištenje službenog psa za detekciju droga, pretraženo osobno vozilo osumnjičenog, gdje je pronađeno i od njega oduzeto 1128 grama bruto težine smeđe praškaste tvari izgleda karakterističnog za drogu heroin, 77 grama bruto težine bijele praškaste tvari karakteristične za drogu kokain i 0.9 grama bruto težine zelene biljne materije karakteristične za drogu marihuanu, a što je osumnjičeni posjedovao radi daljnje neovlaštene prodaje, izvijestila je Policijska uprava šibensko-kninska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo