'napao me brat bivše zaposlenice' / Kolcem napadnut Bosiljko Stanić, vlasnik tvrtke Boso kojeg su zaposlenici prozvali za mobing

Image
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL

Mediji su donosili i priče kako njegov lanac trgovina prodaje bureke u koje se stavlja meso koje se ne pojede na svadbama

7.7.2016.
12:31
Goran Ferbezar/PIXSELL
VOYO logo

Vlasnik vinkovačkog trgovačkog lanca "Boso", Bosiljko Stanić, izvijestio je novinare da ga je u četvrtak u prijepodnevnim satima, na parkiralištu diskonta i uprave njegove tvrtke, drvenom palicom ozlijedio član obitelji bivše zaposlenice koja se medijima nedavno požalila na mobing.

U izjavi novinarima, nakon što je obavio razgovor s policijom, Stanić kazao je da ga je po rukama ozlijedio brat supruga Ivanke Dujmić, Vinkovčanke koja je donedavno radila u "Bosi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krenio sam na službeni put i kada sam prilazio automobilu, osoba za volanom starijeg automobila krenula je preko bankine parkirališta na mene. Izmaknuo sam se, a osoba je izašla iz auta i drvenom palicom krenula na mene. Riječ je o bratu supruga Ivanke Dujmić, koja je kod nas donedavno radila", kazao je vidno potresen Stanić. Rekao je i da je za sebe i obitelj zatražio policijsku zaštitu te da policija već štiti kuće članova njegove obitelji.

Image
Foto: Branimir Bradaric/PIXSELL
Image
Foto: Branimir Bradaric/PIXSELL

(Branimir Bradaric/PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je najavio da će za par dana izaći s priopćenjem za javnost rekavši kako je do sada šutio na sve napade zbog brige za 1.200 radnika svoga poduzeća.

"Mislim da mediji dižu paniku zbog ničega i lažno izvještavaju. Ovo je ugrožavanje 1.200 ljudi koji samom rade 26 godina i stvaraju firmu. Ne znam odakle vjetrovi pušu, ali ovih dana ćemo se oglasiti", poručio je Bosiljko Stanić okružen djelatnicima diskonta koji su izašli kako bi mu dali podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestu napada, policija obavlja očevid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo