TROSTRUKI UBOJICA / Kopitzu prijeti 50 godina zatvora, dane u ćeliji krati odgovaranjem na pisma: 'Pošalji mi fotografiju'

Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Jedna gospođa nepoznate dobi mu je u kuverti s pismom poslala i 150 kuna za cigarete

20.4.2022.
12:29
Zeljko Hladika/PIXSELL
VOYO logo

Optužno vijeće Županijskog suda u Zagrebu potvrdilo je optužnicu protiv austrijskog državljanina Haralda Kopitza (57), piše Jutarnji list.

Podsjetimo, Kopitz je u rujnu prošle godine u zagrebačkim Mlinovima ubio svoje troje djece. Tužiteljstvo ga tereti za tri kaznena djela teškog ubojstva te mu prijeti do 50 godina zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kopitz je u pratnji pravosudnih policajaca, vezanih ruku i nogu, jutros nešto prije 9 sati doveden na sud iz Zatvorske bolnice. 

Kopitz, kako doznaje Jutarnji list, pritvorske dane krati i pismima koja mu pišu njemu nepoznate osobe, a kojima on, navodno, uredno odgovara u pisanom obliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna gospođa nepoznate dobi mu je uz mnogobrojne riječi razumijevanja za njegovu situaciju i stanje duha u kojem se nalazi, u kuverti s pismom poslala i 150 kuna za cigarete. Naznačila je i da bi mu poslala i više novca, ali da nije u mogućnosti. Kopitz joj je na pismo odgovorio te predložio da mu pošalje svoju fotografiju ostavivši otvorenu opciju da mu postane djevojka.

Inače njezin stav o samom zločinu zbog kojeg je Kopitz optužen, odnosno osuđuje li taj čin ili ne, nije jasan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo