RTL OTKRIVA / Košarkaš iz Čačka i njegova žena napali dvije sestre u Kninu pa su se u sukob uključili policajac i vojnik

Policija je pojačala patrole na cijelom kninskom području, a rade i na rasvjetljavanju samog događaja

9.8.2022.
19:16
VOYO logo

Košarkaš iz Srbije, njegova supruga i brat na jednoj strani - dvije sestre, brat i njihov otac na drugoj strani. Sukob je počeo nedaleko od Knina, a završio u srpskom selu Ramljane.

Od ranog jutra u kninskoj policiji ispitivanja kako bi se utvrdilo što se dogodilo i kako su u sukobu u kojem su neki zadobili teške tjelesne ozljede završili otac i sin, inače pripadnici hrvatske policije i vojske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz prostorije kninske policije od sinoć su prošli svi sudionici incidenta.

Sve je počelo dok su se dvije sestre, starija 25-godišnjakinja a druga od 13 godina, vraćale s mora u Knin. Kako doznajemo, u jednom trenutku pokušao ih je preteći automobil Audi A-7 beogradskih tablica. U tome je na kraju i uspio. U njemu su bili Sava Lešić, košarkaš iz Srbije sa suprugom. Zaustavili su se i pričekali djevojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
opet incident /

Marko Skejo sa svojim pristašama stigao u Knin i vikao: 'Za dom spremni'. Policija je sve snimala

Image
opet incident /

Marko Skejo sa svojim pristašama stigao u Knin i vikao: 'Za dom spremni'. Policija je sve snimala

I tu, kako nam je potvrđeno u policiji, počinje vrijeđanje pa supruga košarkaša šamara maloljetnicu. Sava Lešić, koji je još na policiji, nije dozvolio obitelji razgovor dok ne završi ispitivanje. Njegova supruga nam je pak rekla da je maloljetnica prva nju ošamarila.

Sestre su nakon dolaska kući sve ispričale ocu i bratu. Otac je, inače, aktivni policajac i bivši branitelj, a brat je pripadnik Hrvatske vojske. Njih dvojica odlaze u Ramljane, točnije zaseok Lešić. Kako doznajemo tamo su ih napali braća Lešić, Sava i Dragan - u sukobu sin je zadobio teške tjelesne ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lešići tvrde da su Hrvati stigli s palicama. Dok policija ne završi istraživanje ostaje pitanje je li ovdje riječ o sukobu na nacionalnoj osnovi.

Inače, 34-godišnji Sava Lešić rođen je u Kninu, nekada je igrao u mlađim kategorijama Partizana, a sada je član Borca iz Čačka i igra u ABA ligi. U Ramljane je stigao kod bake i djeda. Policija je pojačala patrole na cijelom kninskom području.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo