Istraga u tijeku / Kućni tulum na istoku Hrvatske završio prijavom za silovanje, priveden 25-godišnjak

Image
Foto: Shutterstock

Ukoliko osumnjičenom dokažu krivnju, prijeti mu kazna od tri do deset godina zatvora

21.6.2020.
9:11
Shutterstock
VOYO logo

Na istoku zemlje razuzdani tulum organiziran prošlog vikenda kulminirao je prijavom za silovanje i privođenjem desetak mladića koji su odvedeni na ispitivanje.

U istrazi su saslušani svi sudionici tuluma, a jedan od saslušanih bio je i sam organizator tuluma koji poriče silovanje jer je djevojka s njime pristala na odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Županijsko državno odvjetništvo donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 25-godišnjeg mladića s područja istočne Hrvatske kojeg se sumnjiči da je 14. lipnja silovao, piše 24 sata.

Image
Tabu-tema Drugog svjetskog rata /

Nitko ne priča o milijunima silovanih i ubijenih žena: 'Bile smo divljač za odstrel'

Image
Tabu-tema Drugog svjetskog rata /

Nitko ne priča o milijunima silovanih i ubijenih žena: 'Bile smo divljač za odstrel'

Na tulum je navodno bilo pozvano oko 50 cura i mladića, svi u dobi od 20 do 28 godina, a pozivnicu su dobili putem poruka preko Instagrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došla sam na party preko prijateljice koja je dobila pozivnicu. Nikad nisam bila kod njega u kući. Činilo se da su imućni. Neke od pozvanih sam znala, ali većinu ne. Činilo mi se da ima i maloljetnih cura. Nije to bio baš običan party, više razuzdan. Bilo je alkohola, neke droge. Upoznali su me s curom za koju su kasnije rekli da je silovana. S tom je curom te večeri bio dečko koji je organizirao zabavu pa sam mislila da su oni u vezi. U početku je zabava bila odlična, dobra glazba, zezancija, lagano cuganje. U jednom trenutku druženja svih su postala intimna. Počeli su nestajati po sobama", ispričala je jedna od djevojaka koje su prisustvovale tulumu.

Kako 24 sata neslužbeno doznaje, silovana djevojka je navodno pristala na intimni odnos sa svojim dečkom te zaspala kada je on izašao iz sobe. U nekom je trenutku neki drugi mladić ušao u sobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskoristio je situaciju te usnulu djevojku prisilio na spolni odnos. Nije se uspjela obraniti nego je, nakon odnosa, mladić izletio iz sobe, a ona uplakana u pomoć dozivala ostale. Na njoj su se vidjeli i tragovi krvi.

Iz policije su potvrdili da su imali intervenciju na toj adresi prošle nedjelje, ali i napomenuli da zbog zaštite žrtve ne mogu o događaju dati nikakve informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko osumnjičenom dokažu krivnju, prijeti mu kazna od tri do deset godina zatvora.

Prema podacima MUP-a, u prvih pet mjeseci ove godine, u odnosu na prošlu, broj prijavljenih silovanja porastao je s 18 na 59, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo