Skandalozno! / Kuma bivše ministrice Žalac, pijana i pod tabletama, pokosila ženu i pobjegla. Presuda: rad za opće dobro!

Image
Foto: Požeška biskupija

Marijana Obradović će, budući da se jedan dan zatvora zamjenjuje s dva sata rada, morati raditi ukupno dva mjeseca

17.3.2021.
8:35
Požeška biskupija
VOYO logo

Kuma bivše ministrice regionalnog razvoja Gabrijele Žalac, Marijana Obradović koja je u alkoholiziranom stanju (1,34 promila), vozeći u automobilu dvoje malodobne djece, prouzrokovala prometnu nesreću u kojoj je stradala njena sumještanka, te pobjegla s mjesta nesreće, presuđena je na Općinskom sudu u Požegi na osam mjeseci zatvora, s tim što je kazna preinačena u rad za opće dobro, piše Telegram.

Marijana Obradović će, budući da se jedan dan zatvora zamjenjuje s dva sata rada, morati raditi ukupno dva mjeseca (480) sati, jer je sutkinja požeškog Općinskog suda prihvatila prijedlog Općinskog državnog odvjetništva koje je tražilo upravo takvu kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Stiglo rješenje /

Podignuta optužnica protiv kume ministrice Žalac: Pijana udarila pješakinju i pobjegla

Image
Stiglo rješenje /

Podignuta optužnica protiv kume ministrice Žalac: Pijana udarila pješakinju i pobjegla

Marijana Obradović je 30. prosinca 2018. u mjestu Jakšić, kraj Požege, sletjela je s kolnika i na nogostupu udarila pješakinju, 35 godišnju Nataliju Baričević koja je zadobila potres mozga i ostala ležati na nogostupu. Obradović je uspjela je vratiti vozilo na kolnik i pobjeći s mjesta nesreće.

No, s njenog automobila je otpala registracijska pločica pa ju je policija ubrzo pronašla. Natalija Baričević zbog potresa mozga i drugih ozljeda u bolnici je provela 10 dana. Zanimljivo, požeška policija smatrala je kako se radi o prometnom prekršaju, a ne o kaznenom djelu nepružanja pomoći kako ju je kasnije teretila optužnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policiji nije ništa značilo ni to što je kuma Gabrijele Žalac, koja je tada još bila ministrica, već jednom skrivila prometnu nesreću također pod utjecajem alkohola. Nije reagirala ni Služba za socijalnu skrb s obzirom na činjenicu da je Marijana Obradović svoje dvoje malodobne djece vozila pod utjecajem alkohola. Vještačenje je pokazalo da je osim 1,34 promila alkohola u krvi imala i značajnu koncentraciju diazepama, piše Telegram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo