Stanići / Lakše ozlijeđen: Pijan u kafiću udario policajca šakom u glavu

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija

Tijekom postupanja, jedan od gostiju koji se nalazio u vidno alkoholiziranom stanju, počeo je vikati i vrijeđati policijske službenike

28.5.2021.
11:00
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Policijska uprava splitsko-dalmatinska je izvijestila da je u četvrtak oko 22,45 sati u mjestu Stanići, prilikom nadzora rada ugostiteljskih objekata utvrđeno kako se u zatvorenom dijelu ugostiteljskog objekta koji se nalazi u vlasništvu 33-godišnjaka nalazi nekoliko gostiju.

Tijekom postupanja, jedan od gostiju koji se nalazio u vidno alkoholiziranom stanju, počeo je vikati i vrijeđati policijske službenike, a nakon što mu je izdana zapovijed da prestane, fizički je napao policajca, te ga udario šakom u glavu. Odveden je u službene prostorije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. Policijski službenik je odveden na pružanje liječničke pomoći i utvrđeno je kako je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utvrđeno je kako je vlasnik objekta ostvario obilježja prekršaja iz čl.9 Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti radi čega će Državnom inspektoratu biti podneseno izviješće, a osobe koje su se nalazile u objektu prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti radi čega im je izdano upozorenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo