predstavlja se kao brat andrija / Lažni svećenik u problemima: Lupao po vratima autobusa pa istukao vozača, mora platiti 170 eura kazne

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Na sudu je tvrdio da je bio revoltiran jer mu nisu dali da uđe u autobus bez novca, ali se pokajao obećavši da neće više griješiti

27.9.2019.
10:27
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Lažni svećenik Jandre Dalić (36), koji se više od dest godina predstavlja kao brat Andrija i ispovijeda vjernike, našao se u novim problemima.

Općinski sud ga je osudio jer je 29. svibnja nešto poslije podneva na benzinskoj postaji, odnosno tamošnjem autobusnom peronu nogama udarao po vratima autobusa te tako razbio staklo. Nakon toga je i fizički napao vozača, koji je izašao iz vozila. Vozač se, naime, pred njim poskliznuo i pao, a Dalić ga je dva puta udario u lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Na sudu je tvrdio da je bio revoltiran jer mu nisu dali da uđe u autobus bez novca, ali se pokajao obećavši da neće više griješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mora platiti novčanu kaznu od 170 eura.

Isti sud ga je osudio i zbog skitnje. Policija ga je u gradu zatekla bez osobne iskaznice pa su identitet utvrđivali kriminalističkom istragom. Tada su ustvrdili da se odao skitnji, da nema sredstva za život, da besciljno mijenja mjesto boravka, te da sredstva za život stječe prosjačenjem i drugim kažnjivim radnjama. Za taj je prekršaj kažnjen svotom od 30 eura, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo