DRSKI LOPOVI / Lopovi mu ukrali tri pizze: 'Meni se to činilo gotovo kao organizirani kriminal'

Image
Foto: PIXSELL

Napadnuti mladić nedavno je bio na bolovanju jer ga je prilikom dostave oborilo osobno vozilo

27.1.2019.
17:21
PIXSELL
VOYO logo

Policija traga za dvojicom nepoznatih počinitelja koji su u kasnim večernjim satima u četvrtak napali dostavljača pizze i ukrali tri pizze koje je nosio sa sobom čime su počinili drsku krađu,

''Meni se sve to činilo gotovo kao organizirani kriminal. Naime, otišao sam na adresu koja je bila navedena kao dostavna, u Ulicu Rikarda Benčića, te nazvao broj s kojeg je pizza naručena. Javila mi se žena te rekla kako ona nije naručila nikakve pizze'', prisjetio se napadnuti dostavljač u razgovoru za Novi list

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je potom otišao do dostavnog skutera kako bi s dostavnom službom provjerio radi li se doista o tom broju telefona: ''Kolegica je potvrdila da se radi o tom broju te sam ga probao ponovno kontaktirati. Tada mi se javio muškarac i rekao da oni ipak jesu naručili te pizze. Okrenuo sam se leđima kako bih izvadio pizze iz dostavne kutije, a onda me netko snažno gurnuo i pao sam niz stepenice''.

Dok je nesretni dostavljač ustao, počinitelji su već pobjegli u smjeru Ulice Giuseppea Duella, a on kaže: ''Sretan sam što nisam pretrpio teže ozlijede, još uvijek sam malo pod šokom i u strahu. Danas mi ne bi bilo ugodno dostavljati po mraku te sam zadovoljan što odrađujem dnevnu smjenu''.

Po nemilom događaju dostavljač se vratio u pizzeriju te odmah potom podnio prijavu policiji, a ovo nije prvi put da se prepad na dostavljače pizze dogodio u Ulici Rikarda Benčića, naime, već se nekoliko mjeseci ranije isto dogodilo i dostavljaču pizzerije s Trsata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadači su otuđili tri ''jumbo'' pizze čime su pizzeriji prouzrokovali materijalnu štetu u iznosu od 187 kuna što je svakako manji prijestup u odnosu na psihičku traumu koju su prouzročili 25-godišnjem dostavljaču, grubim fizičkim napadom.

Uz opasnosti koje donosi kontakt s ljudima, prilikom preuzimanja, a potom i plaćanja dostavljenih artikala, sve je češći problem neopreznih vozača u prometu koji često obore dostavljače koji svoj posao najčešće obavljaju upravo na skuteru. Tako je napadnuti mladić nedavno bio na bolovanju od skoro mjesec dana jer ga je prilikom dostave oborilo osobno vozilo te neko vrijeme nije mogao niti hodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo