KRŠENJE KAZNENOG ZAKONA / Lovac ubio pse, Prijatelji životinja pohvalili reakciju policije: 'Očekujemo primjerenu kaznu'

Image
Foto: Shutterstock

U udruzi se nadaju da će predmet doći do suda

27.12.2019.
17:27
Shutterstock
VOYO logo

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom osumnjičenim za ubijanje ili mučenje životinja na štetu 31-godišnjaka.

Osumnjičeni je u četvrtak oko 11.30 sati u Kistanjama, kao sudionik lova, kada su dva psa oštećenog pasmine kangal, koji su bili u blizini stada ovaca, napali njegova lovačkog psa pasmine trobojac, iz lovačke puške usmrtio te pse, izvijestila je Policijska uprava šibensko-kninska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnesena kaznena prijava.       

Oglasili su se i Prijatelji životinja koji su na Facebooku objavili fotografije ubijenih životinja i poručili: ''Dvadesetjednogodišnjak, inače član lovačkog društva, jučer je u zaseoku Reljići u Općini Kistanje brutalno ubio dva psa koja su se približila njegovu psu. Očevid je učinjen, mladiću je oduzeto oružje, a psi su trenutačno na obdukciji. Budući da je policija odlično obavila svoj posao, nadamo se da će predmet doći do suda te da će sud izreći kaznu kako je propisano čl. 205 Kaznenog zakona''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo