Slučaj koji je hrvatsku digao na noge / Ravnateljica: 'Ispričali smo se majci zbog nesporazuma i ona nama zbog 'hajke''

Image

U Klinici 'Fran Mihaljević' je održan sastanak između ravnateljice i majke čiji su blizanci digli javnost na noge

29.1.2019.
12:04
VOYO logo

Naime, na Facebooku su osvanule fotografije njezina dva blizanca čije su guze u živim ranama, a već 10-ak dana se nalaze na liječenju u Klinici za infektivne bolesti 'Fran Mihaljević'.

"Upravo čekam na sastanak s ravnateljicom koji je dogovoren za 12 sati. Vidjet ću kako će razgovor proteći i onda odlučiti hoću li protiv njih podignuti tužbu za nemar", kazala je za Vijesti.hr majka 5-mjesečnih blizanaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam zamjerila što su djeca bila vezana jer su premaleni i znam da je to za njihovo dobro kako ne bi iščupali cjevčice na koje su prikopčani, ali sam zamjerila što su zapušteni. Najviše me pogodila reakcija sestre koja mi je kazala kako ona nije tu da svakih pet minuta preslači moju djecu", kazala nam je majka koja je i sama dijabetičarka, a bori se i s karcinomom.

Uz blizance ne može biti u bolnici cijelo vrijeme jer ima 11-godišnju kćer koja boluje od epilepsije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim pojasniti osoblju kako prijetnje koje su dobili, nisu upućene od mene niti mene za to mogu kriviti. Vijest se proširila po medijima i društvenim mrežama, a ja ne mogu odgovarati za tuđe riječi. Dobiloa sam toliko podrške i komentara da čak ne stignem sve niti pratiti iako je bilo i onih koji su mene proglasili lošom majkom. Čak sam dobila i mail iz Ureda predsjednice. Nažalost u ovom trenutku ne znam točno što u njemu piše jer nisam stigla detaljno pročitati s obzirom na cijelu 'gungulu' koja se digla", kazala je majka i dodala kako je danas ujutro vidjela svoje bebice koje su uredne, okupane i presvučene.

Ravnateljica Klinike nam je u telefonskom razgovoru nakon sastanka kazala kako je sve prošlo u prijateljskom tonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospođi smo objasnili sve nejasnoće koje su se pojavile u ovom slučaju. Njoj je žao što je sve tako ispalo i što se digla tolika 'hajka' na koju, naposlijetku više nije mogla utjecati. Mi smo se ispričali zbog ponašanja naše medicinske sestre s kojom je došlo konflikta u konkretnom slučaju. Uglavnom, zaključili smo kako je najveći problem nastao u komunikaciji i da bismo ubuduće svi zajedno trebali malo više poraditi na tome", kazala je za Vijesti.hr, Alemka Markotić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo