U australskom Perthu / Majka osumnjičena da je ubila dvije kćerkice: 'Tiana i Mia bile su nerazdvojne...'

Image
Foto: Shutterstock

Nađena je dva sata kasnije na parkingu udaljenom 12 kilometara od doma i prebačena u bolnicu zbog ozljeda koje si je nanijela

28.10.2019.
8:50
Shutterstock
VOYO logo

Majka iz Australije osumnjičena je da je ubila svoje dvije kćeri. Mrtve su pronađene u svom domu u petak navečer u australskom Perthu. Mlađa Tiana ima tek 6 godina, dok je starijoj Miji 10 godina. 

Majka Milka Đurasović, nađena je dva sata na parkingu 12 kilometara od doma i prebačena je u bolnicu zbog ozljeda koja je sama sebi nanijela. Nije životno ugrožena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijela je otkrio otac nakon što se vratio doma. Prema riječima susjeda, obitelj Đurasović je iz Bosne i Hercegovine, a u Australiji žive oko dvadeset godina. Milka je radila kao medicinska sestra, a suprug kao inženjer, piše Guardian

"Sestre su bile nerazdvojne i prije samo nekoliko mjeseci Mia (Đurasović) je prisustvovala Mijinom 10. rođendanu (kćeri Coupera op.a.), a fotografije su nadrealni trenutak u vremenu jer su tad sva djeca bila sretna", napisao je u emotivnoj objavi Philip Couper čija je kći bila školska prijateljica s ubijenom Mijom Đurasović.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoćnik policijskog zapovjednika, Paul Steel rekao je da obitelj nije imala nikakav dosje te nisu prijavljivani radi kršenja zakona. 


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo