nove informacije / Majka ubijenog dječaka ispričala sumnjivu priču: susjedi tvrde da laže

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Zbog sumnje da su povezani sa nasilnom smrću trogodišnjeg djeteta u Puli, nakon istraživanja uhićene su tri osobe, dvije žene i jedan muškarac

24.5.2017.
22:01
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Trogodišnji Denis koji je nestao tijekom noći pronađen je jutros oko 9 sati mrtav u Puli, na Vallelungi, nedaleko lučice Mandrač. Na tijelu trogodišnjaka vidljivi su tragovi nasilja, a pretpostavlja se da je zadavljen i utopljen. 

Nestanak djeteta je prijavila oko pola noći 32-godišnja majka djeteta Chiara Rojnić Iako se sumnjalo u istinost prijave, policija je cijelu noć tragala za djetetom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je opisala vrijeme prije njegovog nestanka te ono što je tog dana nosio na sebi. Kazala je kako ga je malo poslije 18 sati odvela u park da se igra te da ga je tamo ostavila. Navodno je proz prozor stana koji gleda na park u Akvilejskom prilazu u Puli, gdje je sa sinom živjela, promatrala je njegovu igru. Sat kasnije, kako je ispričala policajcima, nije ga više vidjela te ga je otišla potražiti u park, piše net.hr

Istražiteljima je to bilo sumnjivo te im nije promaknula činjenica da je nestanak prijavljen tek nakon šest sati na što je majka kazala da ga je bjesomučno tražila po gradu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pak saznaje Večernji, Kada je majka policiji prijavljivala nestanak sina kazala je da je dječak nestao jučer između 18 i 19 sati. Ispričala je da se igrao ispred zgrade i da ga je ona pazila tako što ga je gledala kroz prozor. No, u jednom trenutku više ga nije bilo. Najprije ga je išla sama tražiti po gradu, zatim je pozvala policiju u pomoć, istodobno valjda nazivajući sve kojih se sjetila da ih pita jesu li možda odveli Denisa.

"Nemoguće da je bilo tako. Kroz prozore njezina stana ne može se vidjeti park na Pontu niti park na rivi", kažu susjedi.      

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri osobe uhićene zbog sumnje da su povezane sa smrću dječaka

Zbog sumnje da su povezani sa nasilnom smrću trogodišnjeg djeteta u Puli, nakon kriminalističkog istraživanja uhićene su tri osobe, dvije žene i jedan muškarac, izvijestila je u srijedu navečer istarska policija. 

Nakon obavljenog očevida i kriminalističke obrade uhićene su tri osobe, dok se nad još nekoliko osoba radi kriminalistička obrada, nakon koje će se znati koliko je osoba upleteno u ovaj tragični slučaj - istaknula je glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda novinarima nije htjela potvrditi niti opovrgnuti tu informaciju, neslužbeno se doznaje kako je među troje uhićenih i majka djeteta.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo