slučaj iz osijeka / Majka zgrožena: 'Moj sin je detaljno opisao čovjeka iz kombija, a policija kaže da ne može provjeriti istinitost dojave'

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

'Policajci su došli za 13 minuta na naš poziv i još su bar toliko uzimali izjavu. Ne bih niti zvala policiju da suprug i ja nismo bili 100 posto sigurni da sin govori istinu'

21.4.2017.
8:48
Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

Početkom tjedna putem Facebooka se oglasila jedna majka iz Osijeka koja je svoje prijatelje na toj društvenoj mreži upozorila da gradom kruži muškarac u bijelom kombiju koji je njezinog sina pokušao slatkišima namamiti da uđe u vozilo.

Slučaj je prijavila i policiji, no neugodno se iznenadila kada su 'plavci' rekli da nisu mogli provjeriti vjerodostojnost priče 12-godišnjeg dječaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
potencijalni otmičari /

Majka iz Osijeka upozorava: 'Vozač bijelog kombija mami djecu slatkišima'

Image
potencijalni otmičari /

Majka iz Osijeka upozorava: 'Vozač bijelog kombija mami djecu slatkišima'

"Policajci su došli za 13 minuta na naš poziv i još su bar toliko uzimali izjavu. Ne bih niti zvala policiju da suprug i ja nismo bili 100 posto sigurni da sin govori istinu. Temeljito smo ga ispitali jer znamo da dječja mašta može svašta. No, sin je ušao u kuću i uopće nam nije htio reći što se dogodilo, nego je tražio džepni nožić. Suprug ga je zbunjeno pogledao i pitao što će mu. Odgovorio mu je da bi ga upotrijebio za 'onog u kombiju'", izjavila je žena za Glas Slavonije.

Tvrdi da je njezin sin policajcima detaljno opisao čovjeka iz kombija - da ima bradicu, ima oko 30 godina te da ima naglasak kao da je iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao je policajcima i da se ne radi o malom kombiju kakvi prevoze pivo, nego o velikom bijelom kombiju. Ne može baš toliko u detalje izmisliti. Policajci su rekli kako će mom suprugu javiti jesu li pronašli kombi i muškarca koji je mom sinu nudio slatkiše za prijevoz. Ne mogu vjerovati da su medijima izjavili kako nisu mogli provjeriti i potvrditi istinitost dojave", kaže Osječanka za Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo