međimurje / Maloljetnici fizički napali i grizli policajca zato što je uhitio njihovog prijatelja

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Liječničkim pregledom utvrđeno je da su policijski službenik te 39-godišnjakinja i 43-godišnjak lakše ozlijeđeni, dok drugi sudionici nisu zadobili ozljede

29.5.2018.
12:09
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

U noći s 27. na 28. svibnja, u Piškorovcu, nasilnički su se u obitelji ponašali, 43 i 20-godišnjaci te 39-godišnjakinja sa šireg područja općine Mala Subotica.

Prilikom uhićenja 43 i 20-godišnjaka prišlo je dvoje maloljetnika s područja Međimurske županije te su fizički napali policijskog službenika koji je uhićivao 20-godišnjaka (naguravanjem, povlačenjem i ugrizima), nakon čega se ta osoba oslobodila. Naknadno su uhićeni 20-godišnjak i maloljetnici, javljaju iz međimurske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječničkim pregledom utvrđeno je da su policijski službenik te 39-godišnjakinja i 43-godišnjak lakše ozlijeđeni, dok drugi sudionici nisu zadobili ozljede.

Provedena su kriminalistička istraživanja te se protiv 43 i 20-godišnjaka podnosi prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, dok se protiv dvoje maloljetnika podnosi kaznena prijava zbog "napada na službenu osobu" nadležnom državnom odvjetniku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo