užas u splitu / Manijak kraj bolnice vreba maloljetnice: 'Kćer (14) je ugledala muškarca kako masturbira'

Image
Foto: Thinkstock/Ilustracija

'Bojim se da taj lik ne prati moje dijete'

21.9.2018.
7:48
Thinkstock/Ilustracija
VOYO logo

Djevojčica stara 14 godina doživjela je šok u srijedu navečer kada je autobusnoj stanici, odmah pored KBC-a na splitskim Firulama, iza sebe dok je čekala autobus nije ugledala muškarca sa spolovilom u ruci. Prestravljeno dijete odmah je otrčalo u obližnju palačinkarnicu odakle je pozvala majku.

“I ovo bi bila samo priča koje bi se s zgražanjem sjećali svako toliko, da se ista, potpuno ista stvar mojoj kćeri nije dogodila i prije svega dvadesetak dana, u isto vrijeme i na istom mjestu. Bojim se da taj lik ne prati moje dijete”, priča uplašena majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slobodna Dalmacija opisala ga je kao čovjeka starog između 50 i 60 godina, visokog do 180 cm, proćelavog, izrazitog nosa, odjevenog (u obje prilike) u crno: crna majica kratkih rukava, crne hlače, crne cipele.

Policija radi na slučaju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Policijskoj upravi splitsko- dalmatinskoj potvrđuju da se slučaj odigrao oko 21 sat i 30 minuta kada su i oni zaprimili dojavu. “Za sada nepoznati muškarac na autobusnoj stanici u Poljičkoj ulici u Splitu ispred maloljetnice je skinuo hlače, nakon čega je pobjegao. Policijski službenici su izišli na mjesto događaja, prikupili činjenice i tijekom večeri opservirali predmetno područje. Policijski službenici će u odnosu na naprijed opisani događaj poduzeti sve mjere i radnje iz nadležnosti policije u cilju pronalaska osobe i provođenja kriminalističkog istraživanja”, poručili su iz policije.

Tvrde i da se radi o izoliranom slučaju te navode kako ne mogu navesti posebne lokacije ili dijelove grada na kojima se učestalo bilježe takvi događaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slobodna piše kako su se takvi slučajevi u Splitu događali i ranije te da su uspješno riješeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo