Na pragu penzije, a... / Maskirani naoružani razbojnik star 63 godine!? U istražnom zatvoru osumnjičen da je upao u tuđi dom

Image
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Vitlajući nožem prema njemu, zavikao je da klekne na pod, a ovaj je to odbio. Slijedilo je natezanje i naguravanje oko torbice s novcem...

3.6.2022.
12:16
Ivo Čagalj/Pixsell
VOYO logo

Subota 21. svibnja oko 21.45 sati upao je maskiran u kuću neimenovanog 55-godišnjaka s leđa i, prijeteći mu isukanim nožem, zavikao da odmah klekne na pod. Vlasnik kuće je odbio, pa mu je razbojnik zgrabio torbicu s novcem i mobitelom i stali su se navlačiti i naguravati, a kad je napadnuti vidio da je vrag odnio šalu, vlasnik je torbicu pustio.

Izvještaj Županijskog državnog odvjetništva u Osijeku navodi da se razbojnički prepad u kući dogodio u mjestu Strizivojna, na krajnjem jugu Osječko-baranjske županije, te da su policajci iz nadležne policijske uprave otkrili da je napadač 1959. godište, da je u dobi od 63.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je svoje obavila, piše dalje, kazneno ga je prijavila, a ŽDO je pokrenuo istragu protiv njega. Do daljnjega, kako mu se slučajno ne bi zalomilo da ponovi razbojstvo, osumnjičeni 63-godišnjak ostaje u istražnom zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo