Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Beogradska potraga

Matejev otac i dalje traga za sinom. Objasnio zašto mu je mobitel bio ugašen, zašto nema više snimki s kamera...

'Znam da se i druge informacije provjeravaju i na kopnu i da pretraga na rijeci nije jedina'

Image
Foto: RTL
RTL Vijesti/ 10.1.2022. u 11:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nenad Periš, otac 27-godišnjeg Mateja iz Splita za kojim policija u Beogradu traga već 11. dan otkako je nestao mladić koji je tamo s društvom otputovao na doček Nove, kazao je da ne postoji nikakav dokaz da je njegov sin završio u rijeci Savi. Osim toga, za Slobodnu Dalmaciju dodaje:

"… ali rijeka se nalazi uz područje na kojem je on bio prisutan, i kao područje koje nije jednostavno istražiti, a može skrivati puno tih stvari, meni je logično da se na to obrati pažnja. Znam da se i druge informacije provjeravaju i na kopnu i da pretraga na rijeci nije jedina."

Kako god, nadzorne kamere njegovog su sina snimile uz rijeku. Za događanja u klubu u kojem su njegovog sina prijatelji vidjeli posljednji put, rekao je da je čarka za Zadranima bila obična "verbalna situacija", da nije bilo sukoba, da – po onome što je čuo – ništa ne navodi da na to da bi mu sin bio žrtva kakvog nasilja.

"Čuo sam da kamere u samom lokalu nisu radile, a koji je tome razlog, ne znam", prenosi dalje Slobodna što je još kazao u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pitali su ga i za mobitel sina.

"Mobitel, koliko znam, nije pronađen, a izlistani su svi pozivi i poruke i tu nije, koliko vidim, bilo nekih podataka koji bi ukazivali na zaključak da istraga krene prema nekom drugom putu. Mobitel je bio, koliko sam čuo, u 23 sata pun 75 posto, to mi je rekao njegov prijatelj, ali kako u lokalu nema Wi-Fija, a dosta su skupi impulsi, pretpostavljam da je to razlog zašto ga je Matej isključio", odgovorio je.

"Ne znam postoje li tehničke mogućnosti identificiranja mobitela koji je isključen a ima bateriju u sebi, nisam stručnjak za to."

"Što se tiče posljednje snimke nadzornih kamera na kojoj se vidi da moj sin razgovara s taksistom i toga zašto ni jedna druga snimka nije objavljena, a zna se da u tom području ima dosta kamera, mogu reći da u tom dijelu grada stvarno ima puno kamera... No, moguće je da ne pokrivaju onaj kut interesa koji bi nama u ovom trenutku bio zanimljiv. Iako ih ima puno, ne znači da su snimile moga sina", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RTL Vijesti/ 10.1.2022. u 11:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču