razlozi i dalje nepoznati / Mediji u Srbiji objavili novu snimku Mateja: Može li 36 sekundi videa rasvijetliti smrt Splićanina?

Image
Foto: Twitter

Na snimcima se vidi kako mladić, u majici koja odgovara onoj koju je Periš nosio u noći nestanka

23.5.2022.
14:14
Twitter
VOYO logo

Srpski list Blic, danas je objavio snimku na kojoj se vidi mladić kako trči pokraj Beton hale u Beogradu, a za kojeg tvrde da bi mogao biti Matej Periš. Naime, riječ je o video snimci s nadzornih kamera u Beton hali u Beogradu, a koja je, kako tvrde, nastala iste večeri kada je Matej, iz nepoznatih razloga, napustio klub "Gotik".

Na snimcima se vidi kako mladić, u majici koja odgovara onoj koju je Periš nosio u noći nestanka, i fizičkog izgleda i građe poput Mateja, trči šetalištem kod Beton hale prema Karađorđevoj ulici, prolazeći pored ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je potpuno nova kockica u mozaiku koja bi mogla pomoći u rješavanju misterije Periševog nestanka, jer već postoji snimak Mateja kako pokušava uhvatiti taksi u Karađorđevoj, a zna se da je prethodno bio u "Gotiku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blic smatra da bi ova nova snimka od 36 sekundi mogla "povezati" trenutke od kad je Matej napustio klub pa do kad je pokušao uhvatiti taksi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo