Objavljeni nalazi krvi i urina / Miho Munja prilikom napada na branitelja bio na kokainu, heroinu, marihuani... uočen i lijek za životinje

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Toksikološki nalazi koji su napravljeni u Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" u Zagrebu pokazuju da su u biološkim uzorcima Mihe Frančeskija pronađeni kokain te njegovi metaboliti levamisol i diazepam

30.5.2018.
9:00
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Pretragom krvi i urina Mihe Frančeskija (26), zvanog Miho Munja, i Tončija Čulića (24), osumnjičenih zbog pokušaja ubojstva veterana Četvrte brigade i njegova sina u Splitu, pronađeno je više vrsta droga: kokain, heroin, diazepam i marihuana, piše Slobodna Dalmacija. 

Toksikološki nalazi koji su napravljeni u Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" u Zagrebu pokazuju da su u biološkim uzorcima Mihe Frančeskija pronađeni kokain te njegovi metaboliti levamisol i diazepam. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bještak toksikolog zaključuje da je Miho Munja te večeri konzumirao kokain i lijek levamisol, koji je zabranjen za ljude, a koriste ga veterinari za uklanjanje parazita iz životinja. Uz to je uzeo i anksiolitik diazepam, kojega ima u lijekovima Normabel, Apaurin, Valium, Diazepam i Relanium. 

U nalazu je navedeno da je tog dana Miho Frančeski konzumirao devet Apaurina od 10 miligrama: tri puta po tri tablete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čudna kombinacija lijekova pronađana je i kod  Tončija Čulića. Toksikološki nalaz potvrdio je prisutnost metabolita kokaina, morfina, diazepama, THC-a i mirtazapina, što ukazuje na to da je konzumirao kokain, heroin, marihuanu ili hašiš, anksiolitik diazepam i antidepresiv mirtazapin, kojeg ima u lijekovima Calixta i Mirzaten.

Stručnjaci kažu da su istovremeno uzimali jake stimulanse i droge za spuštanje kako bi ublažili učinak velike količine kokaina. Takve kombinacije česte su kod ovisnika koji pretjeraju s količinom droge. Ni kod jednog ni kod drugog nije nađen alkohol u krvi i urinu, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, umirovljeni branitelj, 75-godišnji N.V. koji je bio u auto sa svojim sinom i kćeri, na ulazu u Split u srijedu navečer navodno je oduzeo prednost autu u kojem su s nalazili 26-godišnji Miho Frančeski i njegov prijatelj Tonči Čulić. Frančeski je 75-godišnjaka i njegovog 26-godišnjeg sina propucao u predjelu nogu. Inače, Frančeski je od ranije poznat policiji zbog krađe raketa s broda splitskog nogometaša i trenera Igora Tudora kao i zbog pucnjave s početka godine kada ga je nepoznati napadač ispred njegove kuće pucao i ranio ga u nogu.

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Splitska policija privela Anđela O. zbog sumnje za napad na Mihu Munju, no pravih dokaza nema

>> Nevjerojatan razvoj događaja u slučaju mladića propucanog ispred vlastite kuće: u bolnici si sam izvadio metak iz noge i bacio ga u WC!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo