KAKAV DEBAKL / Ministar Paladina tražio 67,5 milijuna kuna, a sud odlučio da on mora platiti 100.000 kuna sudskih troškova!

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Sud je utvrdio da tvrtka ima novog suvlasnika te da Paladina s njim nikad nije poslovao stoga nije dokazao da ima problema u ostvarivanju svog vlasničkog udjela

31.5.2022.
16:02
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Trgovački sud u Zagrebu odbio je tužbu ministra graditeljstva Ivana Paladine kojom je pokušao izaći iz suvlasništva u tvrtki Kupari Luxury Hotels d.o.o. te mu presudio da plati sudske troškove u visini od oko sto tisuća kuna, piše Jutarnji list.

Riječ je o nepravomoćnoj presudi, a Paladina je za svoj udio u tvrtki od 10 posto tražio u sudskom postupku čak 67,5 milijuna kuna. No, sud je, doznaje Jutarnji list, presudio da ministar Paladina "nije dokazao osnovnu pretpostavku, a to je da ga ostali suvlasnici onemogućuju u realizaciji njegovih vlasničkih prava".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sud je, naime, utvrdio da tvrtka ima novog suvlasnika te da Paladina s njim nikad nije poslovao stoga, smatraju, nije dokazao da ima problema u ostvarivanju svog vlasničkog udjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo