obrana osumnjičenog za ubojstvo / 'Mislio sam da sam ga samo piknuo, tek sam iz novina saznao da je mrtav'

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

'Nije bio svjestan da je mladića ubo niti je znao za njegovu smrt. Nije točno ni da je bježao kad je vidio medijske napise'

22.4.2017.
9:09
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo
Image

Osumnjičeni za ubojstvo u Sloboštini priveden na ispitivanje!

Image

Osumnjičeni za ubojstvo u Sloboštini priveden na ispitivanje!

“Mislio sam da sam ga samo piknuo! I ne, nisam bježao! Nisam bio svjestan”, rekao je policajcima Džemal Paloš Kobra (60) na ispitivanju o ubojstvu Ante Škembera (29), vatrenog pripadnika Bad Blue Boysa. Da je mladić s kojim se sukobio u autobusu na liniji Glavni kolodvor - Velika Gorica na Uskrs oko 17.45 sati preminuo, Paloš je doznao kad je pročitao novine, prenosi Jutarnji list.

Sjeo je na autobus i otputovao prijatelju kraj Obrovca, gdje je i uhićen te prepraćen u Zagreb. Dok su ga policajci dovodili u prostorije Županijskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici, mladi prolaznik je vidjevši ulisičenog muškarca, doviknuo mu: “Marš, smrade!”. Paloš ga je začuđeno pogledao, prolaznik je otišao niz ulicu, a nakon detaljne ispovijedi u tužiteljstvu, prepraćen je sucu istrage velikogoričkog Županijskog suda koji mu je odredio jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Kako doznajemo, Paloš je u tužiteljstvu iznio detaljnu obranu, no nije priznao sve za što ga se sumnjiči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE JOŠ:

>> Jezivo i odvratno: hladnokrvni ubojica 'mirne duše' uživo prenosio video na Facebooku nakon ubojstva

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Škemberov ubojica mogao bi dobiti minimalnu kaznu, a vozač busa neće odgovarati​

"Moj klijent žali zbog događaja. Pokajnički se držao na ispitivanju. Iznio je obranu i odgovarao na pitanja. Fizičko naguravanje nije negirao, no treba vidjeti porijeklo ozljeda. Nije bio svjestan da je mladića ubo niti je znao za njegovu smrt. Nije točno ni da je bježao kad je vidio medijske napise. DORH je tražio da ga se pritvori po dvije osnove, zbog mogućeg bijega i opasnosti od ponavljanja, no na kraju je pritvoren zbog ovog drugog. Svakako ćemo uložiti žalbu na tu odluku", rekao je Željko Macan, Palošev odvjetnik, prenosi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo