pregazila ga tri automobila / Misteriozna smrt huligana na cesti: Prijatelji ga ostavili nasred autoputa jer je bio nasilan i rastrojen?

Image
Foto: Screenshot/YouTube/Martinko Martinovic

Potrebno je ispitati je li u trenutku smrti splitski huligan bio pod utjecajem droge ili alkohola

18.10.2018.
21:09
Screenshot/YouTube/Martinko Martinovic
VOYO logo

Ante Firić iz Splita, 27-godišnjak iz Splita koji je u noći s ponedjeljka na utorak poginuo prilikom pretrčavanja autoceste kod Ivanić grada, ipak nije bio žrtva kaznenog djela.

Kako je policija utvrdila, Firić je s dvojicom prijatelja putovao prema Osijeku, gdje su navodno htjeli kupiti automobil. U jednom trenutku između njih je počela svađa koja je je postala toliko burna da su Firićevi prijatelji zaustavili automobil, nakon čega je on izišao iz njega, dok su ova dvojica nastavili svoj put. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, Firić je u tom trenutku počeo pretrčavati autocestu kako bi prešao na drugu stranu, no na njega su u tom trenutku naletjela tri automobila koji su ga, jedan za drugim, udarali dok nije preminuo. 

Kako se neslužbeno doznaje, kriminalistička policija je odmah nakon nesreće počela rekonstruirati posljednje sate njegova života zbog vrlo čudnih okolnosti usred kojih se Firić našao na pustom dijelu autoceste u 5.40 sati ujutro. Ubrzo je otkriveno da je policija ranije te noći već bila pozvana zbog problema s Firićem i da su je pozvali njegovi prijatelji s kojima je putovao u Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O čemu se radi? Jedan od Firićevih prijatelja naime, nazvao je policiju oko 4:15 sati ujutro dok je s njim i drugim suputnikom stajao na parkiralištu INA-ine benzinske postaje na Ježevu.

"Dođite odmah, ne može se s njim izaći na kraj", rekao je njegov poznanik, koji je zatražio policijsku intervenciju jer je Firić navodno postao prenasilan na putu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ophodnja je uskoro došla na benzinsku, no Firić se već bio primirio pa nije bilo razloga za intervencijom. Sva trojica su legitimirana, a kako nije bilo nikakva razloga za postupak, policija se udaljila s Ježeva. 

Nakon incidenta na benzinskoj Firić, D. P. i njihov suputnik su, prema svemu sudeći, nastavili put prema Osijeku, ali nakon nekoliko kilometara, čini se, ponovno je u automobilu između njih izbila svađa koja je rezultirala time da je Firić napustio automobil. Nije poznato je li sam odlučio izići ili ga je dvojac koji je ostao u automobilu izbacio van. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preliminarni rezultati istrage pokazuju kako je Firić, u kontekstu ranijeg ponašanja na benzinskoj, sam poželio napustiti automobil i vratiti se u smjeru Zagreba. Zašto je to točno napravio, još je uvijek nepoznato, piše Jutarnji.hr. 

Potrebno je i ispitati je li u trenutku smrti bio pod utjecajem droge ili alkohola. Njegovo toksikološko vještačenje je već zatraženo pa će i ta informacija uskoro biti poznata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo