nema krvi, ali ima tragova nasilja / Misteriozna smrt uznemirila Karlovac: bili smo na licu mjesta te ispitali sustanare što se dogodilo

Karlovac je uznemirila misteriozna smrt mladića koji je rano jutros nađen mrtav pred vratima jedne stambene zgrade. Nema tragova krvi, ali na tijelu mladića pronađeni su tragovi nasilja pa policija ne isključuje ubojstvo

27.9.2016.
22:35
VOYO logo

Jutros je stanovnike karlovačkog naselja Luščica dočekao iznimno uznemirujuć prizor.

Image
ubojstvo nije isključeno /

Mladić nađen mrtav u Karlovcu stradao nasilno: stanari noćas čuli buku i viku

Image
ubojstvo nije isključeno /

Mladić nađen mrtav u Karlovcu stradao nasilno: stanari noćas čuli buku i viku

"Ja imam tu kćer i zeta pa dolazim čuvati unuku. Jutros kad sam došla oko 6:15, već je tu mrtvo tijelo bilo i bila je policija, tako da ja ne znam ništa. Je li se bacio, je li mu netko nešto, ne znam", ispričala je Kate Nogić iz Karlovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uglavnom je nađen tu mrtav, a sad je li ga netko, je li se bacio, mi smo išli gore, sa policijom sam išla gore, jer sam predstavnik stanara, otvoriti krov, on nije gore mogao ući jer je sve zaključano bilo", tvrdi Barka Plavetić.

Policija, pojačana forenzičkom ekipom, cijelog jutra je prikupljala dokaze na mjestu mladićeve pogibije, no što se, zapravo, tijekom noći odigravalo na ovoj karlovačkoj adresi potpuna je nepoznanica.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo apsolutno čuli ništa, koliko sam čuo da je jedan od susjeda čuo vrata, da je netko probavao ući unutra, ali dreku i viku ništa apsolutno", kaže Sretan Spasojević.

"Nisam ništa čula, ne znam, susjed je tamo rekao da je čuo da mu je netko zvonio, ali nama ne radi... ne znam radi li ili ne, uopće nam ne radi zvono dolje", ispričala je Anka Kučinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ne znamo što se zapravo dogodilo jer je on noćas zvonio nekim stanarima, meni nije, ali ujutro kad smo to saznali, ujutro je došla policija i ispitala kome je sve zvonio. On nikome nije rekao što traži, on je samo tražio da ga puste unutra, valjda", rekla je Barka Plavetić.

Tijekom dana policija je utvrdila njegov identitet, da se radi o mirnom mladiću iz susjednog naselja, koji je bio trenutno nezaposlen, inače pekar po struci. Što ili tko ga je tijekom noći dotjerao pred vrata zgrade u Luščici još nisu otkrili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije danas nam nisu imali ništa više reći, tek da je istraga oko okolnosti pogibije nesretnog 23-godišnjaka u tijeku.

Prvi nalazi očevida kažu da se radi o nasilnoj smrti, no ne i pod kojim okolnostima. Ta informacija među Karlovčanima je stvorila dodatnu nelagodu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još i sad ne znam kako ću doći sutra tu. Moram ići rano ujutro, još tu po mraku ujutro, nema ni svjetla. Bojim se, u strahu sam. Ne bojim se mrtvoga, bojim se živoga, nikad ne znate koga ćete sresti", rekla je Kate Nogić.

Ipak, uzrok smrti ostat će nepoznat sve dok stručnjaci Zavoda za sudsku medicinu na njegovom tijelu ne obave obdukciju, te prikupe dovoljno dokaza na osnovu kojih će biti moguće donijeti konačan zaključak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo