usmrtio kćer pa sebe / Mještani zgroženi tragedijom kakvu Vrsi ne pamte: 'Oboje su imali kratki fitilj, ali ovako nešto...'

Image
Foto: Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Susjedi i mještani u šoku su nakon ove tragedije kakva se ne pamti na tim područjima

18.6.2018.
8:47
Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Maleno turističko mjesto Vrsi, pored Zadra, jučer je potresla stravična tragedija. 56-godišnji muškarac upucao je vlastitu 28-godišnju kćer, a zatim presudio i sebi.

Susjedi i mještani u šoku su nakon ove tragedije kakva se ne pamti na tim područjima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svađa, neslaganje oko načina života, ma ništa ne može biti razlog da otac ubije kćer. No, da će se tako nešto dogoditi unatoč neslaganju baš njima nitko nije mogao naslutiti, baš nitko", rekli su susjedi za Večernji list

VIŠE O TEMI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Nakon pucnjave u obiteljskoj kući pronađena tijela dvoje ljudi: Otac ubio kćer pa presudio sebi?

Razgovarali smo s njima i u vrijeme očevida dok su iz kuće odzvanjali krici, kako su nam rekli, sestre i kćeri tragično stradalih. Hitna medicinska pomoć prvo je sestru odvela u bolnicu, a potom navodno i majku ubijene 28-godišnjakinje i supruge 56-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lucia se vratila s posla. Odradila je smjenu u trgovini do 14 sati u Viru i potom se vratila kući. Ubojstvo se dogodilo oko 16 sati što znaci vrlo brzo nakon što se vratila kući. Neki pričaju da ju je otac ubio u hodniku ili u kuhinji, a on je nakon što ju je upucao izašao na terasu i presudio i sebi", priča rođakinja ubijene uz zahtjev da ostane anonimna.

Tragediji su svjedočili i susjedi. Jedan od njih navodno je čuo pucnjeve i na terasi vidio beživotno tijelo 56-godišnjaka nakon što je ovaj počinio samoubojstvo. Nakon toga je svjedok zvao policiju. Policija je novinare o događaju izvijestila oko 17 sati, a prema njihovim prvim informacijama nije bilo zabilježenih prijava za nasilje u obitelji. No, da su otac i kćer imali svađa rekli su nam mještani s kojima smo razgovarali odmah nakon tragedije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali su se svađati i to se znalo. Neki kažu da su oboje imali kratak fitilj i sličan karakter, ali opet nitko nije mogao pretpostaviti da bi sve moglo završiti s ovakvom tragedijom", kažu mještani Vrsi, piše Večernji.hr.  

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo