MONSTRUOZAN ČIN / Mladić iz Karlovca pokušao ubiti vlastitu baku: ušao u sobu dok je spavala i počeo je udarati po glavi i tijelu

Image
Foto: Ilustracija/Tomislav Miletić/PIXSELL/Arhiva

Baka srećom nije podlegla ozljedama, život joj je spašen pravovremenom liječničkom pomoći.

21.6.2017.
18:20
Ilustracija/Tomislav Miletić/PIXSELL/Arhiva
VOYO logo

23-godišnji Karlovčanin osumnjičen je za pokušaj teškog ubojstva svoje bake i nalazi se u pritvoru, no način na koji je to učinio je strašan, kao iz nekog horor filma, piše KAportal.

Kako navodi Županijsko državno odvjetništvo gdje je danas ispitan mladi osumnjičenik, “postoji osnovana sumnja da je 23-godišnji osumnjičenik 20. lipnja 2017. oko 2,00 sata, u obiteljskoj kući u Karlovcu, s ciljem da usmrti svoju baku (1936.), ušao u njenu sobu dok je spavala te je raznim predmetima udarao po glavi i tijelu, uslijed čega je zadobila veći broj ozljeda.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baka srećom nije podlegla ozljedama, život joj je spašen pravovremenom liječničkom pomoći. Koji je motiv ovakvog napada na staricu nije poznato, no nakon što završi istraga i dođe do sudskog epiloga cijelog slučaja, rasvijetlit će se i okolnosti krvavog nasilja unuka prema vlastitoj baki.

"Nakon što je osumnjičenik ispitan, sucu istrage Županijskog suda u Karlovcu stavljen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora temeljem članka 123. stavak 1. točka 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku, dodaju u DORH-u", piše KAportal

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo