bio vidno alkoholiziran / Mladić pucao po Ogulinu iz vatrenog oružja pa kazneno prijavljen

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Utvrđeno je da osumnjičenik ilegalno posjeduje pušku, pištolj i 62 komada raznog streljiva, što mu je oduzeto

11.9.2017.
15:35
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

U nedjelju iza ponoći ispred kafića Snoopy u Ogulinu iz automobila zagrebačke registracije jedan je 29-godišnji muškarac pucao iz vatrenog oružja i pokušao pobjeći, ali je uhvaćen i kazneno prijavljen za dovođenje u opasnost života i imovine.

U karlovačkom je Općinskom državnom odvjetništvu potvrđeno da je 29-godišnjak u ponedjeljak ispitan, te da je za njega zatražen istražni zatvor, no sudac istrage Ivan Perković rekao je Hini da je prijedlog za pritvaranjem odbio i odredio osumnjičeniku mjere zabrane posjećivanja tog ugostiteljskog objekta, zabranu uspostavljanja kontakta sa svjedocima i obvezu javljanja u policijsku postaju u Ogulinu jednom tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perković je objasnio da se radilo o mladiću iz Novalje, koji živi u Ogulinu, koji je bio vidno alkoholiziran, ali do sada nije bio osuđivan niti je policiji bio poznat po izgredima.

Po riječima glasnogovornice karlovačke Policijske uprave Andreje Lenard, nitko nije ozlijeđen, a za sada nije poznat motiv osumnjičenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se nije radilo o napadu na neku konkretnu osobu ili grupu, već pucanju u zrak u pravcu terase kafića, gdje je bilo više ljudi. Potom je utvrđeno da osumnjičenik ilegalno posjeduje pušku, pištolj i 62 komada raznog streljiva, što mu je oduzeto.

Gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović osudio je nasilno ponašanje po ulicama i zatražio od policije intenzivan preventivan rad na suzbijanju ilegalnog posjedovanja oružja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo