pokušaj pljačke / Mladić u Šibeniku ozlijedio djevojku s kojom živi pa napao zaposlenicu bolnice

Image
Foto: Ilustracija/Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Utvrdili smo sumnju kako je riječ o 29-godišnjaku kojeg su policijski službenici uhvatili i određeno mu je zadržavanje na liječenju'

31.5.2017.
8:36
Ilustracija/Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Zbog sumnje da je napao i ozlijedio 26-godišnjakinju s kojom živi u stanu na Baldekinu te pokušao razbojništvo nad 53-godišnjom zaposlenicom Opće bolnice Šibenik policija je privela i zadržala na liječenju u bolnici 29-godišnjak koji nije ozlijeđen i nije u životnoj opasnosti, javlja Šibenski portal.

"Mi smo oko 18.52 sati dobili dojavu da je mlađi muškarac u Općoj bolnici Šibenik pokušao razbojstvo nad zaposlenicom bolnice, ali zbog njezine reakcije nije ju uspio ozlijediti. Utvrdili smo sumnju kako je riječ o 29-godišnjaku kojeg su policijski službenici uhvatili i određeno mu je zadržavanje na liječenju. Mladić nije ozlijeđen niti životno ugrožen. Daljnjim postupanjem policije pred stanom u kojem živi na Baldekinu uočeni su tragovi krvi, a ulaskom u stan tamo je pronađena 26-godišnjakinja za koju pretpostavljamo da živi s 29- godišnjim mladićem. Kako je je imala vidljive ozljede, prebačena je u bolnicu na daljnje liječenja, ali nije riječ o ozbiljnijim ozljedama tako da ni ona nije u životnoj opasnosti", rekla je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske, prenosi Šibenski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članak u cijelosti pročitajte OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo