ubojstvo u radunici / Mlađem bratu oduzeo nož iz ruke i onda mu ga zario u grudi: osuđen je na osam godina zatvora

Image
Foto: Petar Glebov/24sata/PIXSELL

Boris je na brata nasrnuo naoružan preklopnim nožem, nakon svađe, oko 21,40 sati. Zadao mu je rezne rane po podlaktici, ramenu i natkoljenici, a sve je završilo tako da je na koncu Drago zario nož u grudi bratu

31.1.2018.
17:14
Petar Glebov/24sata/PIXSELL
VOYO logo

Zbog ubojstva u prekoračenju nužne obrane Drago Vrkić (40) iz Splita osuđen je u srijedu na osam godina zatvora. On je u lipnju 2015. godine u stanu u Radunici nožem ubio mlađeg brata, tada 35-godišnjeg Borisa Vrkića. U pitanju je ponovljeni postupak pred splitskim Županijskim sudom, pišu 24 sata.

Vrkić je, naime, već bio osuđen zbog ubojstva brata i to na 12 godina zatvora, no Vrhovni sud je ukinuo tu presudu uz obrazloženje kako se treba bolje utvrditi dinamika i okolnosti zločina, odnosno je li u pitanju nužna obrana, prekoračenje ili ubojstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer. Boris je na brata nasrnuo naoružan preklopnim nožem, nakon svađe, oko 21,40 sati. Zadao mu je rezne rane po podlaktici, ramenu i natkoljenici, a sve je završilo tako da je na koncu Drago zario nož u grudi bratu, na mjestu ga usmrtivši, pišu 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo