doveli živote u opasnost / Mladom huliganu (18) koji je s više osoba napao radnike iz Srbije dobio zabranu pristupa

Malo je nedostajalo da bačena baklja zapali automobil

28.9.2018.
9:50
VOYO logo

U četvrtak je, uz zaštitne mjere opreza, na slobodu pušten Zadranin osumnjičen za napad bakljama na državljane Srbije koji su bili angažirani na demontaži skele s teniskog igrališta na Višnjiku. Odlukom sutkinje istrage Županijskog suda u Zadru Dijane Grancarić, mladić (18) se ne smije približavati državljanima Srbije koje je, kako je utvrđeno, 24. rujna oko 21.50 sati na Putu Gazića u Zadru, napao zajedno sa više osoba za kojim policija još traga.

Zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv opće sigurnosti dovođenjem u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, 18-godišnjak je u srijedu ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru (ODO). Utvrđeno je da je 24. rujna oko 21,50 sati u Zadru, zajedno s više mlađih nepoznatih osoba, državljane Republike Srbije, pratio, te uočio njihovo kombi vozilo srpskih nacionalnih oznaka, javlja Zadarski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, na parkiralištu su nepoznate osobe prišle dvojici muškarca u dobi od 30 godina, kojom prilikom su ih najprije verbalno napale, da bi potom jedna nepoznata osoba muška i fizički napala 30-godišnjaka, koji nije ozlijeđen. Tom prilikom su također zapalili dvije baklje te ih bacile u pravcu oštećenih, nakon čega su se udaljili. Baklja se odbila od zgrade i otkotrljala pod automobil Škoda karlovačkih registracijskih oznaka parkiran ispred zgrade. Malo je nedostajalo da baklja zapali vozilo, no to se na sreću nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo