rusija u šoku / Mladu rusku političarku muž silovao i prijetio joj bombom, oboje eksplodirali u automobilu

Image
Foto: Twitter

Tragedija se dogodila u četvrtak u Novosibirsku dok su supružnici bili u automobilu, a poginuli su Oksana i njen nasilni suprug, bivši vojni specijalac Nikita

28.11.2015.
9:59
Twitter
VOYO logo

Zastupnica u regionalnoj skupštini i članica vladajuće stranke Vladimira Putina Ujedinjena Rusija, Oksana Bobrovskaja, poginula je u eksploziji bombe kojom joj je suprug prijetio ako ne pristane na seks s njime.

Tragedija se dogodila u četvrtak u Novosibirsku dok su supružnici bili u automobilu, a poginuli su Oksana i njen nasilni suprug, bivši vojni specijalac Nikita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po prvim informacijama, Oksana je pristala na seks, no kasnije se javlja kako su patolozi na njenim posmrtnim ostacima pronašli biološke materijale koji ukazuju na to da je Oksana pod prisilom prihvatila seksualni odnos s mužem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po svoj prilici, svađali su se i on je počeo prijetiti da će aktivirati bombu ako ona ne pristane na seks", kažu izvori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad nije moguće ustanoviti je li se Oksana opirala jer je eksplozija doslovno uništila njeno tijelo, ali više će se znati poslije detaljne obdukcije. U međuvremenu, svjedoci su potvrdili da se bračni par žestoko svađao u automobilu marke Toyota, parkiranom u dvorištu.

"To otvara mnoga pitanja. Tijela su pronađena na zadnjem sjedištu auta. Bili su polugoli", kažu izvori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza njih je ostala četvorogodišnja kćer.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo