napravio to u dogovoru sa suprugom!? / Monstruozan zločin: Otac bebu u košari bacio u provaliju pa policiju odveo do tog mjesta

Image
Foto: Ilustracija/Vijesti.hr

Nestanak bebe, rođene 2. rujna, policiji je prijavio otac majke (27) djeteta

15.9.2018.
15:56
Ilustracija/Vijesti.hr
VOYO logo

Nakon završene obdukcije nad tijelom novorođenčeta utvrđena je nasilna smrt. Policija sada sumnjiči oca djeteta, Miroslava Šimića (56) iz mjesta Dragićina u općini Grude, da je ubio svog sinčića. Očekuje ga saslušanje kod dežurnog tužitelja koji će odlučiti o pritvoru. 

Nestanak bebe, rođene 2. rujna, policiji je prijavio otac majke (27) djeteta, jer je ostatku obitelji bilo čudno kako to da bebe nema, a iz rodilišta je 6. rujna otpuštena sasvim zdrava. Nakon razgovora s policijom, otac bebe Miroslav Šimić odveo je policiju do grmlja gdje su bacili dijete, pišu 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"M. Š. se sumnjiči da je dana 6. rujna 2018. godine u poslijepodnevnim satima, po prethodnom dogovoru sa suprugom da liše života svoje tek rođeno muško dijete, a neposredno nakon što su ga izveli iz Kliničke bolnice u Mostaru, zaustavio vozilo u mjestu Kobilovača u blizini Mostara te bacio košaru u kojoj se nalazilo novorođenče u provaliju pored puta. Uslijed ozljeda nanesenih ovim činom kod novorođenčeta je nastupila smrt", priopćeno je iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Mrtvo novorođenče je pronađeno u srijedu pored ceste Mostar-Čitluk. Utvrđeno je da je dječak rođen prije više od tjedan dana te da su ga roditelji bacili u grmlje u mjestu Miljkovići. Mrtvo tijelo su pronašli policajci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo