užas / Monstruozan zločin potresao Sloveniju: majka s ljubavnikom nasmrt pretukla svoju dvogodišnju kćer

Image
Foto: Facebook

Sanda je ostavila supruga nakon što je obolio i otišla s ljubavnikom. Ostavila mu je dvije kćeri, a dvije je odvela sa sobom. Jednu od njih batinama je ubila.

9.7.2016.
13:32
Facebook
VOYO logo

Monstruozan zločin potresao je Sloveniju. U Jesenicama, na sjeveru zemlje Sanda Alibabić porijeklom iz BiH je zajedno sa svojim ljubavnikom Albancem Mirzom Jakupijem nasmrt pretukla dvogodišnju kćerkicu, a potom nazvala Hitnu pomoć i rekla da joj je dijete palo na radijator.

Kada su stigli na mjesto "nesreće", liječnik i medicinski tehničari odmah su primjetili da je dijete premlaćeno i jedino što su mogli je, održavati ga na životu do dolaska u gradsku bolnicu. Iz Jasenica je djevojčica helikopterom prevezena u KBC u Ljubljani gdje je preminula nakon dva dana u mukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu njezina majka i ljubavnik su uhićeni. Sanda Alibabić ostavila je lani u prosincu svog supruga Senada Kardaševića nakon što je on ostao bez posla i obolio.

U braku su dobili četiri djevojčice. Dvije starije ostale su s ocem, a dvije mlađe odvela sa sobom. Mlađa od njih, Arina, ubijena je batinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tijeku je istraga, pišu slovenski mediji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo