tragedija pored koprivnice / Motociklist zbog velike brzine proletio kroz križanje, udario u betonsku ogradu i na mjestu poginuo

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Prema informacijma Policijske uprave (PU) Koprivničko-križevačke, uzrok nesreće je neprilagođena brzina zbog koje mladić nije uspio na vrijeme zaustaviti motocikl

19.6.2016.
11:54
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Prometna nesreća u kojoj je život izgubio 27-godišnji motociklist, s međimurskoga područja, dogodila se oko 4,25 sati u Đelekovcu, nedaleko Koprivnice. 

Prema informacijma Policijske uprave (PU) Koprivničko-križevačke, uzrok nesreće je neprilagođena brzina zbog koje mladić nije uspio na vrijeme zaustaviti motocikl, nego je prošao kroz raskrižje i udario o betonsku ogradu, a od siline udara preminuo je na mjestu nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, nekoliko kilometara dalje, kod jezeru Šoderica održavala se motorijada na kojoj je nastupao rock sastav "Let 3". Riječ je o tradicionalnoj dvodnevnoj manifestaciji koja okuplja brojne motocikliste iz Hrvatske i susjednih zemalja. U policiji nisu mogli potvrditi je li se mladić vraćao s ovog okupljanja ali su rekli kako postoji velika vjerojatnost da jest.

Kako bi spriječili nesreće poput ove, policija na Šoderici alkotestira motocikliste koji izlaze iz tamošnjeg kampa. Motociklist iz Međimurja sedma je ovogodišnja tragična žrtva prometa u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo