drama kod đurđevca / Mrtav pijan prebio majku i oca te porazbijao cijelu kuću: Sve zato što mu nisu dali ključ automobila

Image
Foto: Thinkstock/Arhiva

Prema presudi koprivničkog Prekršajnog suda, mladić je oca opalio nogom u glavu, a majku udario nakon čega je ova udarila u okvir vrata

25.7.2018.
17:56
Thinkstock/Arhiva
VOYO logo

Mladić (28) iz okolice Đurđevca prebio je svoju majku i oca te uništio kompletni interijer obiteljske kuće, piše Podravski.hr.

Mladić je bio u alkoholiziranom stanju, a prema navodima policije, nakon prepirke s roditeljima, bacao je stolove, ormare, ladice, televizor, razbio je i staklo na ulaznim vratima kuće te uništio čitavu kuhinju. Cijelo vrijeme je bio u alkoholiziranom stanju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog svemu bio je taj što mu roditelji nisu htjeli dati ključeve automobila, koji je htio voziti usprkos tomu što je u krvi imao 2,32 promila alkohola, kako je pokazao kasniji alkotest. 

Majka je od policije najprije zatražila da se sinu zabrani približavanje te ga se udalji iz kuće, ali na sudu se predomislila. Dežurna sutkinja zato je nasilnika kaznila tek s 3000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obrazloženju odluke da nasilnog mladića ipak ne istjera iz kuće, koprivnička je sutkinja navela kako se majka na ročištu očitovala da se “ne osjeća životno ugroženom” te je rekla da na policiji taj zahtjev nije svjesno potpisala. Osim toga, otac, majka i sestra nisu na sudu htjeli svjedočiti protiv njega.

Prema presudi koprivničkog Prekršajnog suda, mladić je oca opalio nogom u glavu, a majku udario nakon čega je ova udarila u okvir vrata. Sve se odigralo u noći s 11. na 12. veljače ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijsku prijavu za uništen inventar u hodniku, spavaćoj sobi, kuhinji i blagovaonici sutkinja je odbila, piše Podravski.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo