tragedija pored krapine / Muškarac kod Zaboka seksualno zlostavljao 71-godišnju majku, a potom je zadavio

Image
Foto: Ilustracija/KAportal

Mještani navode kako su i majka i sin bili skloni alkoholu, te kako je sin bio samac i nezaposlen, a boravio je i u zatvoru

30.9.2016.
15:53
Ilustracija/KAportal
VOYO logo

Nakon što je u srijedu u mjesto Donje Vino pokraj Krapinskih toplica u obiteljskoj kući pronađeno beživotno tijelo 71-godišnje žene Marice Ž., koje je odmah potom odvezeno na obdukciju u Zagreb, danas je objavljena informacija kako je utvrđeno da je njena smrt nastupila nasilnim putem, piše Zagorje.com. 

Naime, jučer je uhićen 42-godišnji sin ubijene žene, Stjepan Ž. Mještani navode kako su i majka i sin bili skloni alkoholu, te kako je sin bio samac i nezaposlen, a boravio je u zatvoru jer je napao jednog mladića nožem. Navodno je ranije i seksualno napastovao vlastitu majku.  Isto tako, svjedoče mještani, često ju je znao istjerati iz kuće, zbog čega je starica znala lutati mjestom i biti budna po čitave noći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokojna žena udavala se dva puta. Iz prvog i drugog braka imala je po dvoje djece, a sina Stjepana dobila je u drugom braku. Oboje njezinih supruga su pokojni, prvi je navodno poginuo na motoru, a drugi počinio samoubojstvo. Majka i sin živjeli su od njezine skromne penzijice od par stotina kuna. Poznavala sam je, bila je to vrijedna i uredna žena. Žao mi je što se to dogodilo", kazala je o incidentu susjeda majke i sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo