incident prošao bez ozlijeđenih / Muškarac pred HRT-om prijetio da će se raznijeti bombom: tražio da mu dovedu 'ministre i generale'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Arhiva

Slavonska avenija i Marohnićeva ulica su zbog incidenta bile privremeno zatvorene za promet

23.10.2016.
12:01
Igor Kralj/PIXSELL/Arhiva
VOYO logo

Zagrebačka policija potvrdila je da je jutros pred portu Hrvatske radiotelevizije (HRT) došao rastrojeni muškarac s ručnom bombom prijeteći da će se raznijeti, ali je incident prošao bez ozlijeđenih jer je bombu predao policijskim djelatnicima koji su stigli na intervenciju.

Prijetio je da će se raznijeti navodeći neke osobne zahtjeve i probleme, te kasnije predao bombu protueksplozijskoj službi Policijske uprave zagrebačke. Nema ozlijeđenih osoba ni ugroze života, kažu u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Večernji list neslužbeno doznaje, muškarac je bio vidno rastrojen, a od djelatnika na porti je tražio da mu zove "ministre i generale".

U tijeku je kriminalističko istraživanje, a muškarca u dosta teškom psihičkom stanju pregledali liječnici i prema neslužbenim informacijama prevezen je u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavonska avenija i Marohnićeva ulica bile su privremeno zatvorene za promet i oko 10,30 sati ponovno otvorene nakon što je muškarac predao bombu, izvijestili su iz PUZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo