'zaradio' kaznenu prijavu / Muškarac u Tribunju pregazio psa jer mu je uplašio dijete, a potom izazvao i prometnu nesreću

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija

Osim kaznene prijave za ubijanje i mučenje životinja, 34-godišnjak je 'zaradio' i obvezni prekršajni nalog

13.1.2016.
11:21
Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Djelatnici kninske policije podignuli su kaznenu prijavu protiv 34-godišnjeg muškarca zbog ubijanja ili mučenja životinja, no osumnjičeni tvrdi da je psa pregazio jer mu je ranije uplašio dijete.

Policijska istraga utvrdila je da je muškarac 11. siječnja, oko 13 sati u Tribunju svojim automobilom Opel šibenskih registracijskih oznaka, namjerno udario i usmrtio psa mješanca, zasad nepoznatog vlasnika. U policijskom priopćenju navodi se da je muškarac usmrtio psa jer je prije toga životinja preplašila njegovo dijete, a tom prilikom muškarac je izazvao i lakšu prometnu nesreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravljajući automobilom bez korištenja sigurnosnog pojasa, navodi policija, krećući se brzinom koja nije bila prilagođena uvjetima na cesti, nakon što je udario u psa, u kočenju je izletio na raskrižje, gdje je udario u teretni automobil Ford koprivničkih registracijskih oznaka, kojim je, bez korištenja sigurnosnog pojasa, upravljao 42-godišnji vozač. 

U prometnoj nesreći 34-godišnjak je lakše ozlijeđen. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim kaznene prijave za ubijanje i mučenje životinja, 34-godišnjak je 'zaradio' i obvezni prekršajni nalog, zbog prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama. Globu je platio i 42-godišnji vozač teretnog automobila jer nije bio vezan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo