sustav zakazuje? / Muškarac ubio suprugu u njezinom butiku u Novskoj, imao zabranu prilaska. Nakon zločina si oduzeo život

Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Nesretnoj ženi nije bilo spasa

31.8.2022.
9:53
Zeljko Hladika/PIXSELL
VOYO logo

Rano ujutro u srijedu, dogodio se stravičan zločin u jednom butiku u Novskoj. Kako Jutarnji doznaje, nešto prije osam sati dogodilo se ubojstvo. Neslužbeno se doznaje da se radi o 54-godišnjem muškarcu koji je ubio 39-godišnju suprugu nakon čega je pobjegao te se za njim traga.

Na mjesto zločina odmah su pristigli policajci i Hitna pomoć no nesretnoj ženi nažalost nije bilo spasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da je ovom stravičnom zločinu prethodio niz prethodnih bračnih razmirica. Posljednja u nizu je bila, prema informacijama Jutarnjeg lista, prije 20-ak dana kada je 39-godišnjakinja supruga prijavila za nametljivo ponašanje. Policija je uredno postupala po toj intervenciji te po dovršetku istraživanja osumnjičenog 54-godišnjaka predala uz kaznenu prijavu pritvorskom nadzorniku. Potom je odveden na ispitivanje na sisačko tužiteljstvo koje ga je pustilo, kako doznajemo, uz mjere opreza - zabranu prilaska na 50 metara žrtvi kao i zabranu kontaktiranja s njom. No te mjere nesretnoj ženi nisu bile nikakva zaštita.

Prije nego što ga je policija pronašla, muškarac se ubio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, i prošli tjedan je u okolici Gospića 36-godišnji muškarac u kući nožem napao svoju suprugu i njezinog prijatelja. I on je ranije bio uhićen i prijavljen za oduzimanje slobode i prijetnju te se supruzi nije smio približiti na 50 metara što ga nije spriječilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo